noodles volos banner

Προπώληση εισιτηρίων μόνο για Πύρασο κι απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

 

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα Πύρασος-Νίκη Βόλου έγινε σήμερα το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Εκ μέρους του Πυράσου παραβρέθηκε ο Σπύρος Αγγελόπουλος, τη Νίκη Βόλου εκπροσώπησε ο Θάνος Θεοδώρου, ενώ το "παρών" έδωσαν επίσης άνθρωπος του γηπέδου Φαρσάλων και του εκεί αστυνομικού τμήματος.
Η Αστυνομία εξέφρασε σοβαρές ενστάσεις για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτό διότι η είσοδος στο χώρο του γηπέδου γίνεται από μία μόνο πόρτα, ενώ δεν υπάρχει κανένα διαχωριστικό στη μοναδική κερκίδα. Αποφασίστηκε να γίνει προπώληση εισιτηρίων μόνο σε φιλάθλους του Πυράσου κι απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν το ματς, θα πρέπει για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια, να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, καθώς θα κρατούνται τα στοιχεία. Αυτό είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ.
Η Αστυνομία επικαλέστηκε επεισόδια στους αγώνες της Νίκης Βόλου το φετινό καλοκαίρι και τα προηγούμενα χρόνια από οπαδούς της Λάρισας. Για τα εντός έδρας ματς του Πυράσου και του Ρήγα Φεραίου, οι προβληματισμοί της δεν είναι τόσο έντονοι καθώς οι ομάδες αυτές δεν αναμένεται να έχουν την παρουσία του κόσμου της Νίκης, ούτε έχουν "προηγούμενα" με οπαδούς των ομάδων της Λάρισας.

 

Last modified onWednesday, 23 September 2015 13:04