noodles volos banner

Το who is who του Παπαδόπουλου

Μετά τον Χρήστο Κανελλόπουλο, ακόμη ένας παίκτης που ήρθε να πάρει φανέλα βασικού στη Νίκη είναι ο αριστεροπόδαρος μπακ, Θοδωρής Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε και επίσημα και επιστρέφει στη Γ’ Εθνική μετά από τέσσερις σεζόν. Φυσικά και το γεγονός ότι πρόκειται για τη Νίκη, την ομάδα που δέθηκε συναισθηματικά και με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, έπαιξε τον δικό του ρόλο.

Ο Παπαδόπουλος επιστρέφει στη Νίκη με 96 συμμετοχές στη Football League με τρία γκολ, με Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ηρακλή Ψαχνών. Έχει αγωνιστεί έξι φορές και στη Super League με τον Πανθρακικό, ενώ μετά την αποχώρηση του από τη Νίκη πήγε αρχικά στον Ηρακλή Ψαχνών όπου έπαιξε σε δέκα ματς και μετά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια. 15 σύνολο δηλαδή για την περσινή σεζόν για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, που έχει καταγράψει 136 συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις με τρία γκολ, ένα εκ των οποίων έχει πετύχει με τη Νίκη, σε έντεκα σεζόν επαγγελματικής καριέρας.

Αναμφίβολα ο Παπαδόπουλος είναι από τους παίκτες που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στη Γ’ Εθνική και αποτελεί έναν παίκτη που θα λειτουργήσει θετικά και για τον κόσμο, αφού έχει αγαπηθεί πολύ από τους φιλάθλους, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που ανέβασαν την ομάδα στη Super League. 

 

Last modified onWednesday, 08 July 2015 10:16