noodles volos banner

Σε τετραπλό ταμπλό οι κυανόλευκοι

 

 ΕΠΟ, ΕΠΣΘ, ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος και φυσικά η ενίσχυση της ομάδας είναι τα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες τη Νίκη.

 Η ΕΠΟ αποφασίζει για την πρόταση της Επισκοπής

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει αν η πρόταση της Επισκοπής να μην πέσει καμία ομάδα απ’ όσες συμμετείχαν στα πλέι οφ της Football League, και να ανέβουν επίσης οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, την οποία ασπάστηκε και η διοργανώτρια Ένωση, θα ισχύσει ή όχι. Μπορεί οι πιθανότητες, για να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση, να εκτιμάται ότι είναι απειροελάχιστες και στην ομοσπονδία να αντιμετωπίζουν με σκωπτικό τρόπο το θέμα, ωστόσο ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τόσο απρόβλεπτος και αναξιόπιστος, που άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά δεν έχουν διστάσει πάμπολλες φορές να κάνουν «κουρελόχαρτο» την προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

Αν λοιπόν συμβεί αυτό για μία ακόμη φορά, ο όμιλος της Νίκης θα γινόταν πολύ πιο εύκολος για τους κυανόλευκους. Μόνο και μόνο η απουσία του Αιγινιακού και του Τυρνάβου, όπως και της φιλόδοξης και δευτεραθλήτριας φέτος Α.Ε. Καραϊσκάκης, θα απλοποιούσε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα και σίγουρα σε ένα τέτοιο δώρο κανείς δε θα έλεγε όχι, αν και ξανατονίζουμε ότι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα θα έχουμε κάποια ανατροπή.

 Συντάσσονται με Ακτσιαλή

Στο μέτωπο της ΕΠΣΘ, είναι ξεκάθαρη η αποδοκιμασία των παραγόντων της Νίκης για τις κινήσεις τόσο του προέδρου Τ. Μπατζιάκα όσο και της ομάδας των επτά, ενώ η παρουσία των κ.κ. Ξάνθη και Μακρόπουλου, προέδρου του Ερασιτέχνη και μέλους της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου αντίστοιχα, στη συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου δείχνει πως στηρίζουν τις δικές τους θέσεις, με τον πρώτο να είναι κοντά στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη και να φαντάζει ως επικρατέστερη λύση για την προεδρία της ΕΠΣΘ, αν αυτή θέλει να αρθεί η τιμωρία που της έχει επιβληθεί.

 Σενάρια για επίσπευση της έναρξης

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, οι πληροφορίες που πρώτο σάιτ της Ηλείας δημοσίευσε πριν λίγες μέρες ότι ο νέος μαραθώνιος της Γ’ Εθνικής προσανατολίζονται στην ΕΠΟ να αρχίσει στις 6 Σεπτέμβρη, τη στιγμή που πέρσι αυτό έγινε στις 14 Σεπτέμβρη, ίσως χρειαστεί να επισπεύσουν λίγο τα πράγματα, χωρίς όμως σημαντικές τροποποιήσεις. Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία ξεκινά για τη Νίκη σε βολιώτικο έδαφος στις 15 Ιουλίου και από τις 23 του ίδιου μήνα έως τις 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

 Οι μεταγραφικές κινήσεις

Τέλος, οι μεταγραφές είναι το σημαντικότερο ζήτημα που απασχολεί τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους. Όλοι γνωρίζουν ότι το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί μετά την προετοιμασία, όταν και θα διαπιστώσει ο κ. Μπίλλης και οι συνεργάτες του λεπτομερώς τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που θα δουλέψουν μαζί του. Αλλά το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι του παζλ θα έχει συμπληρωθεί πιο μπροστά, κάτι που θα εξυπηρετήσει και έναν άλλο σκοπό: την κατακόρυφη άνοδο στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, η προθεσμία για την αγορά των οποίων εκπνέει τις 31 Ιουλίου. Έτσι, οι φίλαθλοι θα θέλουν να έχουν  δει πιο μπροστά κάποιες δυνατές κινήσεις, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να προμηθευτούν τα διαρκείας τους, η παρουσίαση των οποίων ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε η διοικούσα επιτροπή από τη στιγμή που ανέλαβε.

Βέβαια, στη Νίκη θα περιμένουν ορισμένους παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού κάποιοι που μπορούν να αποτελέσουν δυνατά αγωνιστικά χαρτιά και έχουν ήδη προσεγγιστεί, ζήτησαν αρχικά περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που τους προτάθηκαν, αλλά αν δεν κλείσουν πουθενά μέχρι ενός χρονικού σημείου, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες απόκτησής τους. 

 

Last modified onWednesday, 24 June 2015 14:22