noodles volos banner

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Νίκης

Ειδικό βάρος στις ακαδημίες θέλει να δώσει η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου και προς αυτό τον σκοπό έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους προπονητές που θα αναλάβουν τα τμήματα. Από κει και πέρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ανακοινώθηκε η έναρξη των εγγραφών για παιδιά από πέντε έως 14 ετών.

Συγκεκριμένα: Ανακοινώνεται, ότι από την Τετάρτη 24/06/2015 αρχίζουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2001 έως το 2010. Φετινή καινοτομία ότι μπορούν να εγγραφούν και κορίτσια, προκειμένου να δημιουργηθούν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα.

Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από ώρα 19:00-21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421060320.

Τη νέα χρονιά οι Ακαδημίες θα λειτουργήσουν σε νέες βάσεις, αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις όπου θα μπορούν οι νεαροί παίκτες της Νίκης να μάθουν τα ΄΄μυστικά΄΄ του ποδοσφαίρου  από  καταρτισμένο προπονητικό Επιτελείο, που θα ανακοινωθεί σύντομα.