noodles volos banner

Πρόσκληση από τη Νίκη για στήριξη μέσω χορηγικών πακέτων

Σήμερα το πρωί γράψαμε στο magnesiasports ότι η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται να ανακοινώσει πληροφορίες για το χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας και λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του κυανόλευκου συλλόγου, με ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας απευθύνοντας πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο που μέσω χορηγίας και διαφήμισης θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι γεγονός. Μία νέα, οργανωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο η ομάδα μας, η ιστορική Νίκη Βόλου να κάνει εκ νέου αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Η οργάνωση, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και οι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες παροχές προς τους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα, αποτελούν κανόνες αδιαπραγμάτευτους για το σύλλογο και τη διοίκηση αυτού. Σε συνεργασία με την εταιρεία FreelProductions δημιουργήσαμε ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να στηρίξουν τη νέα αυτή αρχή.
Η συμμετοχή σας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθειά μας και συνάμα τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να παρουσιαστεί, να προβληθεί και να αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με σύγχρονες μεθόδους, όπως επιτάσσουν πλέον οι κανόνες της αγοράς και της διαφήμισης. Εσείς, θα μείνετε απ’ έξω; Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος και Δημ. Σχέσεων: Σελανίκη Βάσω. Εμπορική Διεύθυνση &Marketing: Τηλ. 6936607402 & 2421101156, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.".