noodles volos banner

"Οδηγός για τη συνέχεια η φετινή πορεία"

Δεν έχασε παιχνίδι του Πυράσου, έπαιξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σε όλα τα ματς και μάλιστα δεν δέχθηκε ούτε μία κίτρινη κάρτα παρά το γεγονός ότι παίζει στην άμυνα. Ο Γιάννης Κοντοβάς ήταν από τους παίκτες που στηρίχθηκε η αγχιαλίτικη ομάδα για να πετύχει την παραμονή. Με σταθερά καλή πορεία, στην πέμπτη του σεζόν με την κυανόλευκη φανέλα, κάλυψε επιτυχώς το αριστερό άκρο στην άμυνα για τους νεοφώτιστους και σήμερα μίλησε στο magnesiasports για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία του Πυράσου: “Δίχως αμφιβολία, η πορεία μας χαρακτηρίζεται πετυχημένη καθώς επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαμε βάλει εξ αρχής, δηλαδή η παραμονή και επιπροσθέτως δείξαμε ότι αποτελούμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Ήμασταν η μόνη ομάδα που κέρδισε τους πρωταθλητές, πήραμε θετικά αποτελέσματα σε όλες τις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν ψηλά και γενικότερα, είχαμε μια πολύ καλή παρουσία”.
Ερωτηθείς για τα σκαμπανεβάσματα στη μέση της σεζόν, επισήμανε: “Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιο σημείο δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά αυτό ήταν λογικό μιας και στην ομάδα υπήρχε αλλαγή προπονητή, χάσαμε ορισμένους βαθμούς από ατυχία όπως για παράδειγμα όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση από το Μαρτίνο στις καθυστερήσεις, ενώ μην ξεχνάτε ότι ήμασταν νεοφώτιστοι, με ριζικά ανανεωμένο ρόστερ σε σχέση με άλλες σεζόν. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Πύρασος βρήκε το δρόμο του και στο δεύτερο γύρο είχαμε εξαιρετική παρουσία που μας έδωσε σχετικά άνετα την παραμονή και μια καλή κατάταξη στην έκτη θέση”.
Αναφορικά με τι δική του παρουσία, τόνισε: “Φέτος ήταν διαφορετική η σεζόν για εμένα καθώς αγωνίστηκα μόνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι πιο μπροστά όπως την προηγούμενη διετία. Προσπάθησα όμως να βοηθήσω την ομάδα εκεί που μου ζητήθηκε και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημασία όμως έχει ότι ο Πύρασος για ακόμη μία χρονιά βρέθηκε σε υψηλό επίπεδο και πέτυχε τους στόχους του”.
Σχετικά με το μέλλον, ήταν σαφής: “Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Γ' Κατηγορία, το αξίζει για τη διοίκηση που έχει οργανώσει και πετύχει αυτό το έργο, το αξίζει για την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο του συλλόγου. Με παίκτες από την Μαγνησία, θεωρώ ότι εκπροσώπησε επάξια το νομό στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και ο Ρήγας Φεραίος και έδειξε ότι έχει τα φόντα να σταθεί σε εθνικό επίπεδο με ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.
Τέλος μάς είπε ότι το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με δυνατές ομάδες και δύσκολο λόγω των μεγάλων μετακινήσεων και των ιστορικών συλλόγων που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, ενώ χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του Πυράσου οδηγό για τη συνέχεια του συλλόγου στην κατηγορία.