noodles volos banner

Πρόταση σε Χαριστέα έκανε ο Άρης

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη και να αναλάβει πόστο στην ομάδα εξετάζει ο Άγγελος Χαριστέας, έπειτα από την… κρούση που δέχθηκε από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων».

Ο παλαίμαχος επιθετικός των Θεσσαλονικέων και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, το καλοκαίρι του 2004, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 101 ετών από την ίδρυση του συλλόγου και έγινε… αποδέκτης πρότασης που εξετάζει η διοίκηση της ομάδας για την επιστροφή του στον Άρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», οι Στεφανίδης και Γαλανός προσέγγισαν τον Άγγελο Χαριστέα, θέλοντας να… μάθουν τις προθέσεις του σε ενδεχόμενη κρούση από την ομάδα και να ασχοληθεί και πάλι με τους «κίτρινους», ενώ οι Κούης και Ζήνδρος, στενοί συνεργάτες του Άλεξ Κάλας, τον ενημέρωσαν για το πλάνο που υπάρχει με την άνοδο του συλλόγου στην Football League.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μια και φέρεται πως υποστήριξε: «Η πόρτα μου είναι ανοικτή και έχω το χρόνο να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή».