noodles volos banner

Η απάντηση του Πυράσου στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Μετά την καταγγελία του Πυράσου για προπηλακισμούς στη Νεοκαισάρεια την Κυριακή, η ομάδα της Πιερίας απάντησε συγχαίροντας τον Πύρασο "για την τυχερή αλλά πανάξια ισοπαλία που κατέκτησε", ενώ έκανε λόγο για τον Στέφανο Ξηρόφωτο "που καθοδηγούσε ξανά την ομάδα του από την κερκίδα αφού εκτίει ποινή 2 μηνών από επεισόδια σε προηγούμενο αγώνα, περιστοιχιζόμενος από 4 «εύσωμους» συνοδούς του".
Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση και τη συνοδεύει με φωτογραφία των "εύσωμων συνοδών" που δεν ήταν άλλοι παρά μόνο οι αντιπρόεδροι και δύο μέλη του δ.σ. του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Οφείλουμε να απαντήσουμε-διευκρινίσουμε τα εξής, κλείνοντας το θέμα:
1) Οι λέξεις «τυχερή» και «πανάξια» που χαρακτηρίστηκε η ισοπαλία στο μεταξύ μας αγώνα για τον Πύρασο δεν συνδέονται μεταξύ τους. Άλλωστε, η ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, σε εντός έδρας αγώνα, με γκολ στο 95ο λεπτό κι αφού προηγουμένως είχε ισοφαρίσει με πέναλτι και η ομάδα μας έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οπότε, ο χαρακτηρισμός «τυχερή ισοπαλία» μάλλον αφορά τον Αχιλλέα και όχι τον Πύρασο.
2) Ο χαρακτηρισμός «εύσωμοι» συνοδοί που περιστοίχιζαν τον προπονητή μας παραπέμπει σε άλλα… Ευτυχώς που δίπλα στον Στέφανο Ξηρόφωτο και την ομάδα μας βρέθηκαν οι δύο αντιπρόεδροι του Πυράσου (φωτογραφία) και δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά από τη λήξη του. Οι συνοδοί, κύριοι του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ήταν μέλη της διοίκησης του Πυράσου και το γνωρίζατε πολύ καλά πριν την αναμέτρηση…
3) Η αντίπαλη ομάδα επικαλείται τη μαρτυρία του παρατηρητή του αγώνα για το τι συνέβη μετά τη λήξη του όταν ο προπονητής μας επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του. Δεν αναφέρεται όμως στις πράξεις των μελών της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας. Αυτοί αλήθεια, τί δουλειά είχαν έξω από τα αποδυτήρια; Ευτυχώς που οι συνοδοί του Πυράσου ήταν εκεί και προστάτευσαν τεχνική ηγεσία και παίκτες από το μένος τους μετά το ισόπαλο 2-2.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, παίζει πάντα για τη νίκη, σε οποιοδήποτε αγώνα κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. «Στο γήπεδο οι παίκτες όταν βγαίνουν, ένα και μοναδικό έχουνε σκοπό, τη νίκη την περήφανη να πάρουν με αγώνα καθαρό κι αθλητικό” όπως αναφέρεται και στον ύμνο του συλλόγου μας".