noodles volos banner

Στα Τρίκαλα το κύπελλο

Σε έναν τελικό που τα είχε… όλα, τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-2 του Εθνικού και κατέκτησαν το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Στο γήπεδο της Άμφισσας βρέθηκαν πάνω από 1000 φίλοι των δύο ομάδων, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα, ενώ το παιχνίδι τους αποζημίωσε.

Ο τελικός ξεκίνησε ιδανικά για τους «κυανέρυθρους», καθώς στο 10’ ο Σαχινίδης έκανε το σουτ, ο Μακρής παρενέβη και πέτυχε το 1-0. Στο 28’ ο Βουτσινάς απέκρουσε σουτ του Κέρι. Ο Εθνικός απάντησε, με τον Μάναλη να έχει δοκάρι σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δωροβίνη. Στο 39’ όμως οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα από σουτ του Μάναλη βρήκε στο χέρι του Τέλλου. Ο Σούφλας εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάλι με γκολ των Τρικάλων, καθώς στο 51’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Χαλκιά. Ο Βαγγελή ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κουτσόπουλου έγραψε το 3-1. Στο 84’ όμως ο Σούφλας με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-2, ξαναβάζοντας τον Εθνικό στο ματς. Στο 87’ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε μια φάση και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο τελικός για λίγα λεπτά. Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ και τα Τρίκαλα κατέκτησαν το Κύπελλο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βαγγελή, Κέρι, Μοσχάκης (73’ Ζυγκερίδης), Καμπλιώνης (100’ Μπασιάκας), Σαχινίδης (82’ Πέντσας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς (64’ Σταφσουλάι), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας (75’ Υφαντής), Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος (72’ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Μάναλης