noodles volos banner

Mε μεγάλη επιτυχία ο χορός του Πυράσου

Μεγάλη προσέλευση χθες το βράδυ στο χορό του Πυράσου καθώς οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και η βραδιά διασκέδασης σημείωσε επιτυχία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Πυράσου για την εκδήλωση:

 

"Mε προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα στο κέντρο “Το Στέκι-Καλτσάς”, η ετήσια χοροεσπερίδα του Πυράσου μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 27/12 και ήταν η πιο πετυχημένη ανάλογη εκδήλωση της τελευταίας δεκαετίας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σε σχέση με την περασμένη σεζόν, δόθηκαν 120 παραπάνω προσκλήσεις!
Γεμάτο από κόσμο το κέντρο, παραδοσιακοί χοροί από μικρούς χορευτές της Ν. Αγχιάλου (από το Σύλλογο της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου, το Πολιτιστικό Σύλλογο “Αγχίαλος” και το Σύλλογο Οξυωτών Ν. Αγχιάλου), τιμητικές βραβεύσεις, λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, ωραίο φαγητό, ζωντανό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, ασταμάτητος χορός, πολύ κέφι ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν τη χθεσινή εκδήλωση.
Το “παρών” εκτός από τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας, έδωσαν μεταξύ των άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Κοπάνας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Γιούλη Μποντού-Τοκαλή, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Δήμητρα”, κ. Γιάννης Κίτσος, από την ΕΠΣΘ οι κ.κ. Σπύρος Αγγελόπουλος, Αντώνης Ακτσιαλής, ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΘ κ. Σπύρος Κανούλης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Άκης Πέτρου. Επίσης, ο κ. Μπουκώρος, ο κ. Μαργαρός, ο πρόεδρος του συλλόγου Οξυωτών Ν. Αγχιάλου κ. Ηλίας Καραβίδας και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγχίαλος Φθιώτιδες Θήβες κ. Γιάννης Παπουτσής, ο αντιπρόεδρος και γεν. Αρχηγός της ΑΕ Διμηνίου κ. Παναγιώτης Κόκορης και κ. Γιώργος Κωστούλας αντιστοίχως.
Ξεχωριστή παρουσία αυτή του Ανδρέα Δερμιτζάκη, του 17χρονου ποδοσφαιριστή που άφησε το καλοκαίρι τον Πύρασο για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Πυράσου Θοδωρής Στάμος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους στην ομάδα μας και τόνισε πως το 2014 ήταν μια ιστορική στιγμή με την άνοδο στη Γ' Εθνική. Τόνισε το πόσο δύσκολη ήταν η πορεία ώστε η ομάδα να βρεθεί στη Γ' Εθνική και το πόσο δυσκολότερο είναι να συμμετέχει στην κατηγορία αυτή.
Εξήρε το έργο όλων, τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών, διοίκησης και φιλάθλων για τα επιτεύγματα της χρονιάς που μας αφήνει σε λίγες ημέρες και ευχήθηκε το 2015 να έχει ανάλογες επιτυχίες. Ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος αναφέρθηκε στην πορεία του Πυράσου όλα τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς διακρίσεις και την πολυπληθή ακαδημία του συλλόγου που προετοιμάζει τους παίκτες του μέλλοντος και επιτελεί κοινωνικό έργο στην πόλη μας, ενώ προανήγγειλε βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο προπόνησης της ακαδημίας. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Μποντού-Τοκαλή, Μπατζιάκας, Κίτσος.
Το λόγο πήραν επίσης ο βοηθός προπονητή Στέλιος Αρσένος ο οποίος επισήμανε ότι τα μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομής αποτελούν το μέλλον του Πυράσου και ο αρχηγός Κώστας Κίτσος που ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έγιναν δύο βραβεύσεις. Με τιμητική πλακέτα, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ως παλιοί παράγοντες των διοικήσεων οι Ιωάννης Μπούτλας και Χρήστος Κοντογιάννης. Ο κ. Μπούτλας υπήρξε για αρκετά χρόνια γενικός αρχηγός, αντιπρόεδρος και διετέλεσε για μια διετία πρόεδρος. Ο κ. Κοντογιάννης υπήρξε επίσης επί σειρά ετών, γεν. Αρχηγός και γραμματέας του δ.σ. του συλλόγου. Επίσης, ο Θοδωρής Στάμος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιώργο Μπουρτζή που ίδρυσε την ομάδα και έφυγε από κοντά μας πριν λίγο καιρό.
Η διοίκηση του Πυράσου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που έδωσε το “παρών” στη χθεσινή εκδήλωση και ως ηθική επιβράβευση, μάς δίνει αισιοδοξία να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, τα χορευτικά συγκροτήματα από τους τρεις συλλόγους για τους υπέροχους χορούς που μας χάρισαν, τη διεύθυνση του κέντρου “Καλτσάς” για την άψογη φιλοξενία, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς που διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την ετήσια χοροεσπερίδα. Η στήριξη του κόσμου της Νέας Αγχιάλου μάς γεμίζει δύναμη για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Πύρασο στη Γ' Εθνική. Κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες, η διοίκηση του συλλόγου είναι εδώ για να κάνει ξανά τη Νέα Αγχίαλο υπερήφανη... και να γράψει νέες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Πυράσου".

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Πυράσου φιλοξενούνται φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

 

Last modified onSunday, 28 December 2014 13:31