noodles volos banner

Oι "απόλυτοι" για Ρήγα και Πύρασο

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από Ρήγα Φεραίο και Πύρασο έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια (12) στη Γ' Εθνική χωρίς να έχουν χάσει λεπτό. Ας δούμε τους αριθμούς των συμμετοχών για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τον Ρήγα Φεραίο, όλα τα 90λεπτα έχουν βγάλει ο τερματοφύλακας Κεφαλάς και ο κεντρικός αμυντικός Ναουμίδης, ενώ για τον Πύρασο 1080 λεπτά έχουν παίξει οι αμυντικοί Γιάννης Κοντοβάς και Σπύρος Γκάγκας. Αυτή είναι η τετράδα των "απόλυτων".
Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά τους, έχοντας χάσει μόνο 18 αγωνιστικά λεπτά είναι ο Χατζηαθανασίου του Ρήγα, ενώ οι Μαλάκος, Μιχολίτσης έχουν μεν 12 παιχνίδια, τα τέσσερα όμως στο αρχικό σχήμα και τα υπόλοιπα οκτώ ως αλλαγή. Με 12 αγώνες στο βασικό σχήμα ο Παναγιώτης Κοντοβάς για τον Πύρασο, που έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά τεσσάρων αναμετρήσεων.
Για την ομάδα του Βελεστίνου, 11 συμμετοχές έχουν καταγράψει οι Βουραζέρης, Σπαθής, Αλεξίου, Κρεββατάς, Μπίκας με 10 οι Χατζής, Ζατσάι , Ζενούνι. Για τους νεοφώτιστους της Ν. Αγχιάλου, μόνο ένα ματς έχουν χάσει οι Κοτζαθανάσης, Μυργιώτης, Στεφανής, 9 παιχνίδια έπαιξαν οι Αναστασίου, Μπασδάνης, Σφάκας και Τσιουρέλης.
Τέλος, ο Λάκης Μπακάλης έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 19 ποδοσφαιριστές, ενώ για τον Πύρασο η τεχνική ηγεσία έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στη Γ' Εθνική σε 23 παίκτες.