noodles volos banner

1-1 ο Ρήγας Φεραίος ελέω διαιτητή...(video)

Φαίνεται πως ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος κάτι έχει... με τις ομάδες της Μαγνησίας. Στη 2η αγωνιστική αδίκησε τον Πύρασο στην Κοζάνη, σήμερα αρνήθηκε δύο πέναλτι στον Ρήγα Φεραίο... Η ομάδα του Βελεστίνου έφερε 1-1 εντός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και δικαίως ...τα έχει με τον ρέφερι από τη Φλώρινα.

Στο 5ο λεπτό, φάουλ του Χατζή απέκρουσε με τις γροθιές ο Σιαράβας και στην επεναφορά δεν μπόρεσε ο Μιχολίτσης να πάει πρώτος στην μπάλα, ενώ στο 10' έγινε το 1-0. Ο Ζατσάι σέντραρε και ο Κώστας Κρεββατάς με κεφαλιά χωρίς να πηδήξει, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή.
Στο επόμενο λεπτό, κεφαλιά του Γήττα από καλή θέση σε σέντρα του Μπενίσκου πέρασε άουτ, ενώ στο 17' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Ναουμίδη, που αφού προσέκουσε στο δεξί κάθετο, χτύπησε στην πλάτη του Σιαράβα κι έφυγε κόρνερ. Στο 32' ο Κατσαδούρος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό και λίγο αργότερα, στο 36ο λεπτό, ο Κρεββατάς ανατράπηκε από τον Δάρδα χωρίς να υποδειχθεί το πέναλτι. Η τελευταία καλή φάση του α' ημιχρόνου σημειώθηκε όταν από κάθετη του Αλεξίου, ο Χατζηαθανασίου βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Διαμαντόπουλος πρόλαβε να βάλει την προβολή.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη φαίνεται πως επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους προβάδισμα κι έδωσαν χώρο στον Εθνικό. Σουτ του Μιχολίτση από το ημικύκλιο πέρασε άουτ, όπως και σουτ με φάλτσο του Γήττα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 55' ο Βουραζέρης είχε κεφαλιά άουτ και στο 72' έγινε το 1-1. Ο Γήττας πέρασε εξαιρετική κάθετη στον κενό χώρο, ο Μπενίσκος έτρεξε και έκανε δική του την μπάλα, την προστάτευσε από τον Βουραζέρη και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε.

Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν με το μυτάκι, ο Πάνος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ρήγας Φεραίος πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά. Στο 86' έγινε η δεύτερη φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι οι γηπεδούχοι. Ο Κρεββατάς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή με πλάτη προς το τέρμα και τον αντίπαλο αμυντικό να τον έχει αγκαλιάσει. Ο 23χρονος σέντερ φορ γύρισε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει υπό την πίεση που δέχθηκε, σε ένα μαρκάρισμα που δεν ήταν ...αθώο.

Κεφαλιά του Ναουμίδη στο 92' έφυγε λίγο άουτ, όπως και σουτ του Μπίκα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ένα ευτράπελο περιστατικό που έγινε στο 52' Η μπάλα κατευθύνονταν άουτ και ο Θεοδώρου του Εθνικού Φιλιππιάδας που έκανε προθέρμανση, την έπιασε πριν περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα κι αφού πρώτα τον έστειλε στον πάγκο του να φορέσει την μπλούζα αγώνα ώστε να δει το νούμερο, ενώ ο προπονητής του, εμφανώς απογοητευμένος, τον έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια! 

 

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλλι (76' Τσίπι), Μιχολίτσης (69' Μαλάκος),
Κρεββατάς, Ζατσάι (67' Μπίκας).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Γατσέλος, Λέντζος (46' Κολλιάκης), Λάππας (75' Πάνος), Βέργος, Μπενίσκος, Γήττας (87' Σταμούλης), Κατσαδούρος.

 

Media

Last modified onSunday, 19 October 2014 22:39