noodles volos banner

Άρης: Κατατέθηκε αίτηση ανάκλησης της συμμετοχής στο Κύπελλο

Ο Άρης πατά το κουμπί της επανεκκίνησης. Η απόφαση για «διάλυση» της ΠΑΕ και μιας νέας αρχής από τη Γ’ Εθνική, χωρίς χρέη, είναι οριστική και το δείχνουν οι πράξεις. Το πρωί της Δευτέρας κατατέθηκε αίτηση ανάκλησης συμμετοχής της ομάδας από το Κύπελλο. Κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να συμβεί για το πρωτάθλημα της Football League, καθώς υπήρχε απλώς μία δήλωση πρόθεσης κι όχι κάτι επίσημο.

Στο μεταξύ, παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ενώ έγινε αίτηση διορισμού διοίκησης-«εξπρές», που θα οδηγήσει την «εταιρεία» σε εκκαθάριση. Πριν από όλα αυτά θα γίνει απόψε (19:30) η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για να ψηφιστεί και τυπικά η διάλυση της ΠΑΕ, ενώ αμέσως μετά θα σταλεί το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, προκειμένου να τοποθετηθούν οι «κίτρινοι» στους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Πλέον ο Άρης, «καθαρός» από χρέη, θα είναι περισσότερο ελκυστικός για επίδοξους επενδυτές και μένει να φανεί ποιοι θα εμφανιστούν στο προσκήνιο. Ενδιαφέρον έχει και το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς υπάρχουν συμφωνίες με προπονητή (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) και παίκτες, που από τη στιγμή που η ΠΑΕ διαλύεται δεν είναι σε ισχύ και θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου συζήτηση με όλους.