noodles volos banner

Φιλική νίκη 4-2 για Ρήγα Φεραίο στον Αλμυρό

Φιλική νίκη με σκορ 4-2 σημείωσε σήμερα στο Στάδιο Αλμυρού ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο τον ΓΣΑ. Το ημίχρονο ήταν 1-2 κι ενώ ο Ρήγας είχε προηγηθεί με δύο γκολ. Σημείωσε και τρίτο στην επανάληψη, μείωσε ο ΓΣΑ και έκλεισε το σκορ με ακόμη ένα γκολ από πλευράς φιλοξενουμένων. Τα γκολ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλης σημείωσαν δύο ο Μιχολίτσης κι από ένα οι Μπίκας, Χατζής, ενώ για τους γηπεδούχους του Λευτέρη Καλογήρου σκόρερ ήταν οι Δανόπουλος με φάουλ και ο Μαλισιώβας με πέναλτι. Δοκάρια με τους Ράπτη, Αραπίτσα, Μαλισιώβα από πλευράς ΓΣΑ και με τους Γάρο, Μιχολίτση για τους Βελεστινλιώτες. Επόμενο φιλικό για τον Αλμυρό την Τετάρτη στις 18:00 στο Στάδιο με αντίπαλο τον Πύρασο, ενώ ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται την Πέμπτη τα Τρίκαλα.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Μπέης, Κουρτέλης, Κυριάκος, Γρούνας, Τσιάτσιος, Μαλισιώβας, Ράπτης, Αραπίτσας, Χειλάς, Τσόγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χολέβας, Χατζέλας, Φαράντος, Μιχόπουλος, Κόττορας, Βούλγαρης, Δανόπουλος.
Ρήγας Φεραίος: Βλαχόπουλος (30' Κεφαλάς-60' Τσουμπέκος), Γουτούλης, Γούτσιος, Τζιόλης, Ναουμίδης, Μπακάλης, Μπίκας, Ζατσάι, Γάρος, Ρηγίνος, Μιχολίτσης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γαλογαύρος, Σπαθής, Γκάμπας, Χατζής, Αλεξίου, Ρέβης, Τσίπη, Κεμάλλι, Κρεββατάς, Μαλάκος.

Last modified onSunday, 24 August 2014 20:32