noodles volos banner

Άρεσε ο Πύρασος στο ισόπαλο 3-3 με τον Τύρναβο

Η φάση του γκολ για το 2-3. Ο Δαμάσκος σκοράρει με ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία του Ντάλλα Η φάση του γκολ για το 2-3. Ο Δαμάσκος σκοράρει με ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία του Ντάλλα

Σκορ και θέαμα στο φιλικό του Πυράσου με τον Τύρναβο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3 στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, με τα εύσημα να πηγαίνουν στο σύνολο του Νίκου Χατζηκυριακίδη που βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο αλλά κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση, χάνοντας εν συνεχεία ευκαιρίες για τη νίκη. Αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα και ο Ηλίας Γκίκα, που αναμένεται να αποκτηθεί από τον Πύρασο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Τυρνάβου σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, εκμεταλλευόμενη τραγικά ατομικά λάθη στην άμυνα του Πυράσου. Το 0-1 στο 17' όταν από παράλληλη σέντρα του Σολφερίνο, ο Μιλουτίνοβιτς σκόραρε με πλασέ στην κίνηση από κοντά. Στο επόμενο λεπτό, ο Όττα έκλεψε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, τροφοδότησε τον Σολφερίνο ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Πυράσου, δέχθηκαν και τρίτο τέρμα στο 27ο λεπτό. Από σέντρα του Χαλούλου, ο Σολφερίνο με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.
Σταδιακά ο Πύρασος ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει στο 37' όταν ο Κισκαμπάνης έκανε γύρισμα προς τον τερματοφύλακά του, η μπάλα έσκασε στο έδαφος , πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτογκόλ του έμπειρου στόπερ λοιπόν το 1-3, σε μια φάση του αγώνα που οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στην αντίπαλη άμυνα.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους το 2-3 με ωραίο τέρμα του Δαμάσκου. Ο Π. Κοντοβάς έβγαλε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο 18χρονος επιθετικός, που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις στα φιλικά του Πυράσου, σούταρε με τη μία σκοράροντας. Λίγο αργότερα και η ισοφάριση όταν στο 56' ο Γ. Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Γκάγκας με το κεφάλι νίκησε τον Ντάλλα.
Μάλιστα, οι Αγχιαλίτες, που ήλεγξαν το ματς στο β' ημίχρονο, θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη εάν ο Βούλγαρης στο 70ό λεπτό, από καλή θέση και χωρίς πίεση μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπιανε το σουτ όπως θα ήθελε ή εάν η κεφαλιά του Στεφανή προ του Ντάλλα στο 80' είχε καλύτερο στόχο...
Ο Πύρασος στάθηκε πολύ καλά και μιλώντας στο magnesiasports μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Χατζηκυριακίδης ανέφερες πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τα όσα είδε στη σημερινή αναμέτρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται και βγάζει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.

Διαιτητής ο Κούστας, με επόπτες τους Βλάχο, Κώστα.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε (28' Χαλάτσης-60 Στούκας), Σπ. Γκάγκας (72' Ζητούδης), Χάνος (22' Στεφανής), Γ. Κοντοβάς (63' Σιδηρόπουλος), Βαγγελάκος (60' Μακανίκας), Πλαβός (72' Λ. Γκάγκας), Κοτζαθανάσης, Μυργιώτης (31' Δαμάσκος), Π. Κοντοβάς (60' Γκίκα), Σφάκας (31' Μαλακασιώτης), Αναστασίου (63' Βούλγαρης).
Τύρναβος: Πρφτι (46' Ντάλλας), Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος (65' Καραμπούζης),  Σιάτρας (46' Σαμαράς), Κισκαμπάνης, Γεωργίου (75' Δημολιός), Σκαθαρούδης (46' Στεργιανός), Νταντίδης, Όττα (46' Τσούκαλος), Σολφερίνο, Μιλουτίνοβιτς.

Last modified onThursday, 21 August 2014 21:15