noodles volos banner

Τσίπι και Κεμάλλι από τον ΓΣΑ στον Ρήγα Φεραίο

Αριστερά ο Τσίπι σε εντυπωσιακή αμυντική του προσπάθεια, δεξιά οι δύο ποδοσφαιριστές με τη φανέλα του ΓΣΑ Αριστερά ο Τσίπι σε εντυπωσιακή αμυντική του προσπάθεια, δεξιά οι δύο ποδοσφαιριστές με τη φανέλα του ΓΣΑ

"Πακέτο" τους Γιώργο Τσίπι και Ρολάν Κεμάλλι θα αποκτήσει ο Ρήγας Φεραίος από τον ΓΣ Αλμυρού. Οι δύο ποιοτικοί νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν χθες στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου του Βελεστίνου και με την κυανόλευκη φανέλα υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη, αναζητούν το παραπάνω βήμα στην πορεία τους για να παίξουν στη Γ' Εθνική.
Ο Τσίπι προέρχεται από τις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και έπαιξε στον ΓΣΑ την τελευταία τριετία όντας βασικό μέλος κι έχοντας εξαιρετική παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Όσον αφορά στον Κεμάλλι, προέρχεται από τους Νέους Αθλητές Νίκης, αγωνίστηκε επίσης στον Άρη Μελισσατίκων για ένα χρόνο και στον ΓΣΑ από τον περασμένο Ιανουάριο.
Ήταν δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην περσινή Α' ΕΠΣΘ για τον Αλμυρό και έχουν τα προσόντα για να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, από τον ΓΣΑ ο Ρήγας Φεραίος θα αποκτήσει τον νεαρό Χρήστο Γκάμπα.

Last modified onTuesday, 22 July 2014 11:30