noodles volos banner

Χώρισαν οι δρόμοι Πυράσου και Δενελάβα

Άλλη μία αποχώρηση για τον Πύρασο, μετά τη χθεσινή του Τανάγια. Σήμερα η ομάδα της Ν. Αγχιάλου ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο αρχισκόρερ της Α' ΕΠΣΘ στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, Λευτέρης Δενελάβας. "Η οικογένεια του Πυράσου αποχαιρετά έναν παίκτη που στον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδος, την τίμησε με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας επαγγελματικό χαρακτήρα και μοναδικό ήθος. Ευχαριστεί τον Λευτέρη για τις στιγμές χαράς που μας έδωσε και τη μεγάλη του προσφορά" αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.
Ο Λευτέρης Δενελάβας αγωνίστηκε στον Πύρασο από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ, ενώ συνολικά σε αγώνες πρωταθλήματος και μπαράζ ανόδου είχε 54 συμμετοχές και 26 γκολ (12 συμμετοχές με 3 γκολ στο β΄μισό της σεζόν 2012-13, 6 συμμετοχές με 2 γκολ στα μπαράζ ανόδου του 2013, 30 συμμετοχές με 20 γκολ τη σεζόν 2013-2014 και 6 συμμετοχές με 1 γκολ στα μπαράζ ανόδου του 2014).
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην καριέρα του και σίγουρα, οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα μιλήσουν μαζί του για να τον "κερδίσουν".