noodles volos banner

Μένει Ν. Αγχίαλο ο Χάνος

Άλλη μία ανανέωση με ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε σήμερα ο Πύρασος. Πρόκειται για τον Άκη Χάνο, ο οποίος αποτελεί βασική μονάδα στην αγχιαλίτικη ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2012 (από τον ΓΣ Αλμυρού) όταν ο Πύρασος αγωνίζονταν στη Δ' Εθνική και από τότε, κατέγραψε 68 συμμετοχές με 4 γκολ. Ήταν ένας από τους άτυχους της φετινής σεζόν καθώς τραυματισμός τον έθεσε εκτός μάχης στις τελευταίες αγωνιστικές και σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου. Διακρίνεται για την ψυχραιμία, την οξυδέρκεια, την προσωπικότητά του στον αγωνιστικό χώρο, την ηρεμία που βγάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του, την οργάνωση από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι ο παίκτης στο κέντρο που εκτός από τα ανασταλτικά καθήκοντα, ξέρει να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι συμμετοχές του Χάνου στον Πύρασο έχουν ως εξής: Ιαν. 2012 (Δ' Εθνική): 11 συμμετοχές, 2012-2013 (Α' ΕΠΣΘ): 29 συμμετοχές-1 γκολ, Μπαράζ ανόδου 12-13: 2 συμμετοχές, 2013-2014 (Α' ΕΠΣΘ): 26 συμμετοχές-3 γκολ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.pyrasos.com: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Μπορεί να βρίσκομαι λίγα χρόνια στον Πύρασο σε σχέση με άλλους συμπαίκτες μου, αλλά έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο της. Ο Πύρασος είναι μια μεγάλη οικογένεια στην οποία κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ανήκει. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση της Γ' Εθνικής, θα έλεγα ένα ωραίο ταξίδι στο άγνωστο στο οποίο φιλοδοξούμε να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα μας να είναι πολύ ανταγωνιστική για να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας".

Last modified onSunday, 22 June 2014 11:40