noodles volos banner

Απέκτησε Τσιουρέλη ο Πύρασος!

Σε μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προχώρησε ο Πύρασος. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιουρέλη που διακρίθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με την ΑΕ Διμηνίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν που είναι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιουρέλης, καθώς επιτεύχθηκε συμφωνία τόσο με την ομάδα του, την ΑΕ Διμηνίου όσο και με τον ίδιο. Ο Κώστας Τσιουρέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, και στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Άναυρο, Τοξότη, Β” ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Β” ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, Ένωση Λεχωνίων-Νηλέα, Εθνικό και την τελευταία διετία στην ΑΕ Διμηνίου. Στο πρωτάθλημα της περιόδου είχε 13 συμμετοχές και οκτώ τέρματα».

Ευχαριστήριο στην ΑΕ Διμηνίου

Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΑΕ Διμηνίου για την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιουρέλη. Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν και παραμένουν άριστες καθώς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι εκτίμηση.