noodles volos banner

Ταϊρης: «Να προσπαθήσουμε για τον κόσμο μας»

Στη φάση του γκολ στάθηκε ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ταϊρης, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό,  μιλώντας στην κάμερα του novasports.  
«Μας στοίχησε η έλλειψη συγκέντρωσης σε μία φάση. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ίσως μια στιγμής αφεθήκαμε λίγο και δεχτήκαμε το γκολ. Δεν γίνεται να αφαιρείσαι ούτε ένα λεπτό όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου.
Για το γεγονός ότι έμειναν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος: «Όσο το παιχνίδι είναι στο 1-0 το ζούμε παραπάνω. Θέλουμε και εμείς να προσπαθήσουμε για τον κόσμο μας γιατί αξίζει πολλά».
Για το αν έχουν πάρει εμπειρίες από τα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και κάθε αγώνας για εμάς είναι μια εμπειρία. Προσπαθούμε να κερδίζουμε εμπειρίες και σιγά, σιγά μέσα από τη σκληρή δουλειά να φέρουμε και τα αποτελέσματα που πρέπει».
Για την προσωπική του εμφάνιση και αν τη χάρηκε παρά την ήττα: «Όχι. Το 1-0 ήταν ήττα. Μηδέν βαθμούς, φεύγουμε πάλι και δουλεύουμε για το επόμενο ματς. Μακάρι να κερδίζει η ομάδα χωρίς να δεχόμαστε γκολ».