noodles volos banner

Δοκιμασία στη Λεωφόρο

Mε στόχο να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση της Τετάρτης και δίχως να έχει να χάσει τίποτα από τη σημερινή αναμέτρηση, η Νίκη Βόλου αγωνίζεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Σέντρα στις 16:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το novasports.

Μετά την καλύτερη φετινή της παρουσία την Τετάρτη στην Ξάνθη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου, οι "κυανόλευκοι" έχουν άλλη μία δύσκολη έξοδο για τη Σούπερ Λιγκ, κλείνοντας στην ουσία το πρόγραμμα-φωτιά στο ξεκίνημα της περιόδου. Με αμυντική τακτική θα παρατάξει την ομάδα του ο Σβεν Βάντενμπρουκ και στόχο να "απορροφήσει" την επιθετικότητα των "πρασίνων". Όσον αφορά στις απουσίες, αυτές είναι δύο καθώς πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μαχλελής και ο Νίκος Μαρινάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Βέλγος προπονητής θα επιλέξει την ενδεκάδα από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ταμπάκης, Ταΐρης, Τζιώρας, Αργυρίου, Σωτηράκος, Ροτζέριο, Ίβενς, Τσουκάνης, Νικλητσιώτης, Κοτσαρίδης, Σταμπολζίεφ, Μέτσε, Αργύρης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης, Λάουξ, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης.

Για τον Παναθηναϊκό, από την αποστολή απουσιάζουν οι Μέντες και Μπαϊράμι καθώς δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Εκτός είναι και οι Μπεργκ, Σπυρόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Ο Αμπάρκιολης από την Ένωση Καβάλας θα σφυρίξει την έξοδο της Νίκης Βόλου στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης". Βοηθοί του οι Μεκρενίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Καραϊσαρίδης από την ΕΠΣ Πιερίας, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ντίτσος από την Πρέβεζα.