noodles volos banner

Χωρίς Μπαϊράμι και Μέντες υποδέχεται τη Νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, με τους Εμίρ Μπαϊράμι και Νταβίντ Μέντες να είναι εκτός.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/09) στο Κορωπί και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή. Από αυτή απουσιάζουν, όπως αναμενόταν, οι Μέντες και Μπαϊράμι καθώς δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Εκτός είναι και οι Μπεργκ, Σπυρόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών όπως κι ο νεαρός τερματοφύλακας Κότσαρης, που έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει ταχύτητες, οικογενειακό διπλό και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστή την αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.