noodles volos banner

Δίκαιη ήττα με 2-0 για τους Νέους της ΕΠΣΘ στην Κατερίνη

Τη δίκαιη ήττα και τον αποκλεισμό από μία ανώτερη ομάδα γνώρισαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ, αφού ηττήθηκαν από την ΕΠΣ Μακεδονίας στο ΔΑΚ Κατερίνης με2-0 για τη φάση των 16 στο πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ.

Η Μακεδονία είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, κάτι που δικαιούνταν. Τελικά, πέτυχε το γκολ στο 49’, κερδίζοντας πέναλτι για καθαρή παράβαση του Μπόλη, που σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα από τα αριστερά. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ, στέλνοντας τον Κραβαρίτη από τη δεξιά γωνία και την μπάλα στην αριστερή, ο Τσιπούρας, κάνοντας το 1-0.  

Στη συνέχεια η ΕΠΣ Μακεδονίας διατήρησε την πρωτοβουλία, χωρίς να βγάλει φάσεις, ενώ η ΕΠΣ Θεσσαλίας, που δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα, αποφάσισε, όντας πίσω στο σκορ, από το 70’ και μετά να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ν’ ανέβει περισσότερο, μεταφέροντας όσο μπορεί την πίεση προς τα καρέ του Πασαλίδη. Αυτό το κατάφερε ως ένα σημείο κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά χωρίς να φτάσει σε κάποια καλή τελική προσπάθεια.

Τελικά στο 87’ ο Τσιπούρας σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ, με την ΕΠΣΘ να δέχεται ένα φτηνό τέρμα. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Κραβαρίτης είχε την μπάλα μετά από γύρισμα αμυντικού έξω από τη μικρή του περιοχή και πήγε να διώξει με τα πόδια, αλλά ο σκόρερ του έβαλε το τάκλιν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας της ΕΠΣΘ έπεσε στο έδαφος τραυματίας, ζητώντας φάουλ, αλλά ο Καρατέρπος έδειξε σέντρα και μάλλον πήρε τη σωστή απόφαση.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καρατέρπος της ΕΠΣ Κοζάνης.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πασαλίδης, Ανδρεάδης, Σάιμπερτ, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος, Τσινεκίδης, Πούλης, Κουρφαλίδης, Τσιπούρας, Γραμμένος, Τσοπούρογλου.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κραβαρίτης, Μπόλης, Μπούργος, Ιωακειμίδης, Τσιλόγλου, Μεγαγιάννης, Δήμος, Κανούτας, Τάρε, Τιμπλαλέξης, Κατσαγεωργίου

Έπαιξαν και οι: Καραλής, Ακριβόπουλος, Ματθαίου, Κατσίφας

 

Last modified onThursday, 15 February 2018 17:15