noodles volos banner

Με ψυχή χιλίων λεόντων 4-4 οι Νέοι της ΕΠΣΘ

Πανηγύρι στ' αποδυτήρια για τους Νέους της ΕΠΣΘ Πανηγύρι στ' αποδυτήρια για τους Νέους της ΕΠΣΘ

Το απίστευτο με τεράστια ψυχικά αποθέματα έκαναν οι Νέοι της ΕΠΣΘ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ, αφού παρότι έχαναν με 3-0 στο 30’ και 4-2 στο δεύτερο μέρος κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 4-4 με γκολ στο 90’ και το 94’ και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρώτοι και αήττητοι, τερματίζοντας πρώτοι με 16 βαθμούς, ενώ η Εύβοια έμεινε δεύτερη με 13. 

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ως το μισάωρο οι φιλοξενούμενοι ήταν σε άλλο γήπεδο και δέχθηκαν τρία γκολ, με συνέπεια να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο με 3-0. Σιγά-σιγά άρχισαν να συνέρχονται και στο 44’ κατόρθωσαν να μειώσουν με τον Τιμπλαλέξη σε 3-1. Μάλιστα νωρίς στην επανάληψη μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι, με τον Δήμου να σκοράρει σε τετ-α-τετ στο 55’, φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας. Ωστόσο, η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου έμεινε πίσω με δύο γκολ στη συνέχεια, με τους Ευβοιώτες να δείχνουν με το 4-2 ότι καθαρίζουν το ματς, ενώ είχαν δύο σημαντικές στιγμές για το 5-2.

Εκεί οι Μαγνησιώτες στάθηκαν τυχεροί και χτυπώντας δις στην εκπνοή έκαναν το ακατόρθωτο, παίρνοντας μία πολύτιμη ισοπαλία με 4-4. Συγκεκριμένα στο 90’ έγινε το 4-3 με πλασέ του Κατσαγεωργίου σε κενή εστία, ενώ στο 94’ ο Κανούτας σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τάρε σημείωσε το τελικό 4-4 μέσα σε φρενήρεις πανηγυρισμούς.

Το ματς παρακολούθησαν πολλοί κατάσκοποι και από μεγάλες ομάδες, ενώ να τονιστεί ότι άψογη χαρακτηρίζουν τη φιλοξενία της ΕΠΣ Εύβοιας οι άνθρωποι της ΕΠΣΘ, γι’ αυτό και τους ευχαριστούν θερμά.

ΕΠΣΘ: Διαμαντόπουλος, Μπέκος, Αγερώτης (30’ Μπούργος), Τσίλογλου (80’ Ακριβόπουλος), Δοδοντσίδης (30’ Δήμου), Κανούτας, Μπόλης, Μεγαγιάννης, Τάρε, Τιμπλαλέξης (80’ Μυλωνάς), Κατσαγεωργίου

*Στο άλλο ματς του ομίλου είχαμε ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

 Τελική βαθμολογία Νέων

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας (15-10) 16

2. ΕΠΣ Εύβοιας (15-7) 13

3. ΕΠΣ Φθιώτιδας (9-11) 4

4. ΕΠΣ Ευρυτανίας (1-12) 1

Last modified onWednesday, 03 January 2018 19:12