noodles volos banner

Μεγάλο διπλό με 0-3 και πρόκριση για τους Παίδες της ΕΠΣΘ

Μπορεί να τους έκανε και η ισοπαλία, αλλά οι Παίδες της ΕΠΣΘ με πολύ καλή εμφάνιση πήραν πανάξιο διπλό με το επιβλητικό 0-3 στην Εύβοια επί της τοπικής ΕΠΣ και προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ με 16 βαθμούς (5 νίκες και 1 ισοπαλία), αφήνοντας στους δέκα βαθμούς τους αντιπάλους τους.

Τα γκολ της ομάδας του Αντώνη Μάνδαλου σημείωσαν παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, δύο ο Παναγούλας και ένα ο Τζαφέρης, ενώ χάθηκαν και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ από τους φιλοξενούμενους.

Ο αριστερός χαφ Παναγούλας έδωσε το προβάδισμα για την ΕΠΣΘ στο 59’ με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Τζαφλέρης στο 70’ με πανέμορφο σουτ στο παραθυράκι έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στους Μαγνησιώτες στο 70’. Το … κερασάκι στην τούρτα μπήκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παναγούλα με τη λήξη του αγώνα, δηλαδή στο 80’, εκμεταλλευόμενος την παράλληλη σέντρα του Μπουμπούκη και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

ΕΠΣΘ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αργυρόπουλος, Κωστάκης, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας, Γλυκός, Χολέβας, Κολώνιας, Καλόγηρος, Τζάνης

Έπαιξαν ως αλλαγές οι Παναγούλας, Τζαφλέρης και Μπουμπούκης

*Στο άλλο ματς του ομίλου είχαμε ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 6-1 

ΤΕΛΙΚΗ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Παίδων

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας (31-3)  16

2. ΕΠΣ Εύβοιας (19-7) 10

3. ΕΠΣ Φθιώτιδας (15-13) 6

4. ΕΠΣ Ευρυτανίας (0-43) 0

Last modified onWednesday, 03 January 2018 18:19