noodles volos banner

Το 4Χ4 οι Νέοι, νίκησαν με 2-3 τη Φθιώτιδα

Οι Νέοι πανηγυρίζουν το ένα από τα τρία τέρματα Οι Νέοι πανηγυρίζουν το ένα από τα τρία τέρματα

Θαυμάσιο παιχνίδι έγινε για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ Αθλητικό Κέντρο Φθιώτιδας (Φραντζή), καθώς οι Νέοι της ΕΠΣΘ έφτασαν σε ένα σημαντικό διπλό με σκορ 2-3 επί της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2  με τα τέρματα του Κατσαγεωργίου στο 5’ μετά από ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και σουτ από πλάγια θέση και του Κανούτα στο 32’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Ωστόσο, στο 40’ το 54’ οι Παπανδρέου και Αρβανίτης ισοφάρισαν για τους Φθιώτες, αλλά ήρθε και πάλι ο Κανούτας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το τέταρτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς για τους παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου, που έφθασαν τους 12 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Εύβοια με 9, η οποία νίκησε εκτός έδρας την Ευρυτανία με 0-3, ενώ από ένα βαθμό έχουν Φθιώτιδα και Ευρυτανία.

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Γραββάνης Δ., Καυκιάς, Κατσιούλας, Σταθόπουλος, Γεωργούσης, Τρούμπουλος, Τσεκούρας, Παπανδρέου (54’ Μπαγινέτας), Γραββάνης Ανδ. (46’ Γκιόνι), Αρβανίτης (86’ Αναγνωστόπουλος), Κωστόπουλος

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Διαμαντόπουλος, Μπόλης, Μπούργος, Τσίλογλου, Δοδοντσίδης, Κανούτας, Ματθαίου (85’ Κότογλου), Μεγαγιάννης, Τάρε (83’ Παντελίδης), Τιμπλαλέξης (65’ Ακριβόπουλος-78’Φραγκούλης), Κατσαγεωργίου

*Η φωτογραφία είναι της Μαρίας Παληαλέξη από το σάιτ speaker.gr

Last modified onWednesday, 06 December 2017 18:00