noodles volos banner

Πέρασαν με 1-2 οι Παίδες από τη Φθιώτιδα

Προσπάθεια του Θ. Καλόγηρου με αντίπαλο τον Φαφούτη Προσπάθεια του Θ. Καλόγηρου με αντίπαλο τον Φαφούτη

Σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 7ο όμιλο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ, πήραν οι Παίδες της ΕΠΣΘ μετά την εκτός έδρας νίκη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με 1-2 επί της Φθιώτιδας. Πλέον έφτασαν τους δέκα βαθμούς, επτά έχει η Εύβοια, που νίκησε με 0-5 την Ευρυτανία, η οποία δεν έχει βαθμό.

Στο 25’ το δεκάρι και αρχηγός της ομάδας του Αντώνη Μάνδαλου Θοδωρής Καλόγηρος με ωραίο σουτ από θέση μέσα δεξιά έκανε το 0-1, για ν’ ακολουθήσει πέντε λεπτά αργότερα εύστοχη κεφαλιά του Τζιάνη μετά από κόρνερ του Ζαρίφη για το 0-2. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μειώσουν σε 1-2 με τον Παπαζαχόπουλο σε τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Κωστούλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο ματς είχαμε ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-5 κι έτσι πλέον η ΕΠΣΘ έχει 10 βαθμούς, η Εύβοια 7, η Φθιώτιδα 6 και η Ευρυτανία 0. 

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τσιγκόπουλος, Παλάσκας, Καρανίκας, Φίστι, Καλογιάννης (76’ Κοντονίκας), Κωστάκης, Αποστόλου, Φαφούτης, Παπαζαχόπουλος, Αδάμ, Κουρκουλιώτης

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κουτούπης (67’ Αδάμος), Κουτσιμπίνας, Χολέβας, Κωστούλας, Τζιάνης (72’ Μέμτσας), Τζαφλέρης, Κολώνιας (79’ Μακρής), Καλόγηρος, Ζαρίφης (58’ Μπουμπούκης)

**Η φωτογραφία είναι της Μαρίας Παληαλέξη από το σάιτ speaker.gr

Last modified onWednesday, 06 December 2017 17:54