Logo
Print this page

Ισοφαρίστηκαν στην εκπνοή οι Παίδες, 2-2 με την Εύβοια

Πρώτη απώλεια για τη Μικτή ομάδα των Παίδων της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ, αφού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τη δυνατή ΕΠΣ Εύβοιας στο βοηθητικό του ΕΑΚ, δεχόμενη παράλληλα και τα δύο πρώτα της γκολ.

Μάλιστα, η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους 2-1 ως το σφύριγμα της λήξης.

Ο Εφραίμ Κατσαρής για την Εύβοια στο 19’ ευστοχώντας σε τετ-α-τετ έκανε το 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος οι Παίδες της ΕΠΣΘ γύρισαν το ματς με τέρματα του Τζιανή στο 47’ με σουτ εντός περιοχής και του Κολώνια στο 64’ με πλασέ μετά από μπαλιά του Γλυκού, ο οποίος στο 72’ (τα ματς των Παίδων διαρκούν δύο 40λεπτα) βγήκε στο τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον νίκησε με τα πόδια.

Το 3-1 δεν έγινε, αλλά στα τελευταία λεπτά η Εύβοια πίεσε κι αφού δύο φορές οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων έβγαλαν πάνω στη γραμμή προσπάθειες των φιλοξενουμένων από ευνοϊκές θέσεις μέσα στην περιοχή ήρθε η ισοφάριση στο 80’. Το γκολ μπήκε με εκπληκτική τεχνική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Λιαντίφη στο αριστερό παραθυράκι.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αδάμος (41’ Σανάι), Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας (70’ Μπουμπούκης), Καλόγηρος, Γλυκός, Τζιανής (79’ Παναγούλας), Κολώνιας, Ζαρίφης (41’ Τζαφλέρης)

*Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου είχαμε ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-6. Έτσι η ΕΠΣΘ έχει 7 βαθμούς, η ΕΠΣ Φθιώτιδας 6, η ΕΠΣ Εύβοιας 4 και η ΕΠΣ Ευρυτανίας 0. 

Last modified onWednesday, 22 November 2017 17:32
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]