noodles volos banner

Επτάρα οι Παίδες, ήττα για τους Νέους της Μικτής ΕΠΣΘ

Θριαμβευτική νίκη σημείωσαν οι παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας από την ΕΠΣ Βοιωτίας με 7-1 στο ΕΑΚ σήμερα Τετάρτη για την 5η μέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν στο σκορ-μαμούθ. Οι παίδες της Ένωσης προηγήθηκαν με 3-0, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο εντυπωσιακό 7-1 με άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Για την ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας σκόραραν οι Χριστόπουλος (3), Κωστόπουλος (2), Δήμος και Ματθαίου (από ένα γκολ).

 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τάσος, Μαλαμούλης, Καλόγηρος, Κωστόπουλος, Χριστόπουλος Κόκκαλης, Κουτσιμπάνας, Παπασακελλαρίου, Μπαϊράμης, Δήμος, Ματθαίου.

Ως αλλαγές πέρασαν οι Τσιτσικλής, Τόγιας, Παπαδήμος Μπουμπούκης, Αφεντίτσας

Νέοι ΕΠΣ Θεσσαλίας-Νέοι ΕΠΣ Βοιωτίας 0-1

Με γκολ που δέχτηκαν στο 79’ οι Νέοι της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας σε ένα ματς που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ηττήθηκαν με 0-1 από τη Βοιωτία.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καρβαρίτης, Χατζόγλου (66’ Θεοδώρου), Θεοδωρόπουλος, Μπιρμπίλης, Κούκιος, Λιάτσικος, Δημόπουλος (78’ Παπαδήμος), Κόφφας, Φουρκιώτης, Νιάτης, Σιόβας (46’ Μπόνης)

Last modified onWednesday, 21 December 2016 20:09