Logo
Print this page

Εύκολες νίκες για τις Μικτές της ΕΠΣΘ

Φάση από τον σημερινό αγώνα των παίδων Φάση από τον σημερινό αγώνα των παίδων

Εύκολες νίκες πέτυχαν οι Μικτές της ΕΠΣΘ την Τετάρτη στο ΕΑΚ επί της Ευρυτανίας, οι Παίδες με το ευρύ 8-0 και οι Νέοι με 3-0.

Στον αγώνα των Παίδων δε χωρά κριτική. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η υπεροχή ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και το τελικό σκορ δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα γκολ για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου σημείωσαν οι Χριστόπουλος (18’, 52’), Μπαλλάς (30’), Τσιτσικλής (48’), Δήμος (55’), Καλόγηρος (60’), Παπασακελλαρίου (63’) και Κωστόπουλος (80’).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιανάς, Μαλαμούλης, Καλόγηρος, Κωστόπουλος, Χριστόπουλος, Κόκκαλης, Γκόριας, Μπαλλάς, Μπαϊράμης, Παπασακελλαρίου, Δήμος

Αλλαγές: Τσιτσικλής, Κουτσιμπάνας, Μπουμπούκης Τόγιας, Παπαδήμος,

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Νικοπολίδης, Φλωράκης, Δροσίνης, Τριανταφύλλου, Τσάρας, Καμαρέτσος, Μπίκας, Μήτσιος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσούκας, Καραντάνας

Αλλαγές: Μπουμπούρης, Λιάπης, Τσέλος, Παπανικολάου και Βουτσελής

Οι Νέοι

Στο παιχνίδι των Νέων το σκορ άνοιξε με το γκολ του Δημόπουλου στο 15’ μετά την ασίστ του Φουρκιώτη, ο οποίος έβαλε τα άλλα δύο τέρματα στο 71’ και το 83’. Το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι νικητές δικαιούνταν μεγαλύτερο σκορ.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τσιτσιρίκος, Χαντζόγλου, Θεοδωρόπουλος (38' Παπαδήμος), Κλώθος (78' Βεργοζήσης), Μπιρμπίλης, Κόφφας, Μπόλης (66' Θεοδώρου), Λιάτσικος, Φουρκιώτης, Μπάλλας, Δημόπουλος

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Νούλας, Χρυσικός, Πατρώνης, Μπουμπουρής, Καραμπάς, Τσιάμης, Τάσιος Τόλης (69' Μάκκας), Σερπάνος (88 Κυλλής), Ρέπας 56' Μπουμπουρής), Τριανταφύλλου.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]