noodles volos banner

Κέρδισαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ, ισοπαλία για τους Παίδες

Την ΕΠΣ Εύβοιας αντιμετώπισαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, για την πρώτη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, σε παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ του Βόλου, σήμερα το απόγευμα (19/10) – Νίκησαν οι Νέοι (2-1), ισοπαλία το ματς των Παίδων (2-2).

Παίδες ΕΠΣ Θεσσαλία-Παίδες ΕΠΣ Εύβοιας 2-2

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι ήταν αυτό των Παίδων, στο οποίο η ομάδα της Ένωσής μας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Εύβοιας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλαφάνη στο 5', με τον Κωστόπουλο στο 35’ να ισοφαρίζει με όμορφο σουτ εκτός περιοχής. Οχτώ λεπτά αργότερα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου κατάφεραν να προηγηθούν, όταν μετά από γύρισμα του Τσιτσικλή, αμυντικός των φιλοξενουμένων έδιωξε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κωστόπουλος, που χρίστηκε δεύτερη φορά σκόρερ για το 2-1. Στην επανάληψη, η κόπωση των ποδοσφαιριστών του κ. Μάνδαλου έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Εύβοιας να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Ρουμελιώτη στο 57', σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Τάσος, Αφεντίτσας, Γκόριας, Κουτσιμπάνας, Μαλαμούλης, Κωστούλας (55’ Μπουμπούκης), Κωστόπουλος, Τσιτσικλής (75’ Τόγιας), Καλόγερος (60’ Μπάλλας), Αναστασόπουλος (46’ Παπαδήμας), Χρηστόπουλος

Νέοι ΕΠΣ Θεσσαλίας-Νέοι ΕΠΣ Εύβοιας 2-1

Καλύτερα κύλησαν τα πράγματα στο παιχνίδι των Νέων. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας τα πήγαν περίφημα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Μπάλλα να πλασάρει ιδανικά τον πορτιέρο της ομάδας της Εύβοιας, από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής, γράφοντας το 1-0 στο 61’. Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα και, συγκεκριμένα, στο 80’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε αντικανονικό διώξιμο αμυντικού με το χέρι εντός περιοχής, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Θεοδωρόπουλος, που δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Στούπα. 

ΝΕΟΙ: Κοντογεωργάκης, Πρόγιος, Κλώθος, Μπιρμπίλης, Θεοδωρόπουλος, Λιάτσικος, Κόφφας (66’ Δουλάς), Μπάλλας (81’ Ρέλος), Νιαώτης, Τιμπλαλέξης (46’ Δημόπουλος), Φουρκιώτης

Μάνδαλος: «Η απόδοση των παικτών εξαρτάται από τις ομάδες τους»

Ρεαλιστής ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ, Αντώνης Μάνδαλος, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και η απόδοσή τους στα ματς των Μικτών, εξαρτάται καθαρά από το πώς δουλεύει ο κάθε νεαρός στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι των Παίδων ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο μέρος, όσο είχαμε δυνάμεις, ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά στο δεύτερο «πέσαμε», δίνοντας χώρο στον αντίπαλο, με συνέπεια να μας ισοφαρίσει. Ο παράγοντας που «φρέναρε» την ομάδα ήταν η κόπωση. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά το παιχνίδι των Νέων, τολμώ να πω πως ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, δε χωρά καμία αμφιβολία.

Έχω αναφερθεί ξανά επί του θέματος, πιστεύω ότι πρέπει να τονιστεί ξανά πως η παρουσία των παιδιών έγκειται στις ομάδες τους. Εγώ βλέπω τους ποδοσφαιριστές μία φορά την εβδομάδα και δεν μπορώ να δουλέψω πάνω τους, να τους βελτιώσω ατομικά. Δουλειά δική μου είναι να τους γνωρίσω μεταξύ τους και να τους καθοδηγώ στον αγώνα. Προσπαθώ οι επιλογές μου να είναι δίκαιες και, παράλληλα, αυστηρές, να παίζουν οι καλύτεροι. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Αν συνεχίσουμε να είμαστε καλοί, μακάρι να προχωρήσουμε».

Last modified onWednesday, 19 October 2016 22:23