noodles volos banner

Πρωτιά για τους Νέους της ΕΠΣΘ

Την πρώτη θέση στον όμιλο κατέκτησαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Τρικάλων. Η ομάδα του Γιώργου Γάτου αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγο αποβολής του τερματοφύλακα Ράπτη, έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Χατζημητροφάνη και Τσιανάκα. Στο παιχνίδι προκλήθηκε ένταση όταν φίλοι των φιλοξενούμενων έβριζαν τους διαιτητές της αναμέτρησης, στην φάση της αποβολής του τερματοφύλακα. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η υγιώς σκεπτόμενη μερίδα των φιλάθλων από την Μαγνησία, έκανε την παρέμβασή της… “Πυροσβεστικά” λειτούργησαν ακόμα και μέλη του πάγκου της ΕΠΣΤ Θεσσαλίας.

 

Νέοι Τρικάλων: Δεληλίγκας, Γούλας, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης, Ταμπούρας, Μαγκούτης, Μαγκάρας, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.
Νέοι Θεσσαλίας: Ράπτης, Χάνος, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Δημουλάς, Ξηροκώστας, Κουτσούκης, Σιώμος, Τσιανάκας, Καραγιαννίδης.


Αντίθετα οι Παίδες της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον Αντώνη Μάνδαλο, δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣΤ Τρικάλων χάρη στα γκολ των Καραγκούνη και Καρακώστα με τους Τρικαλινούς να κατακτούν την 1η θέση στον όμιλό τους.

Παίδες Τρικάλων: Μπουρούσης, Γριζανίτης, Μπονέλης, Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος, Παπαζήσης, Καρακώστας, Τσιρογιάννης.
Παίδες Θεσσαλίας: Κραβαρίτης, Κότογλου, Γουργιώτης, Κουσκουρίδας, Τετριμίδης, Μεγαγιάννης, Χρόνης, Κωστόπουλος, Θεωδορίδης, Τιμπλαλέξης, Βλιώρας

Last modified onWednesday, 23 December 2015 19:13