noodles volos banner

Δύο νίκες για τις μικτές

Nίκες για τις μικτές ομάδες, στην 5η αγωνιστική τοτυ πρτωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Κέρδισαν εκτόις έδρας, στο γήπεδο Αγ. Θεοδώρου τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι Παίδες με 2-0 και οι Νέοι με 4-0.

Οι Παίδες πήραν τη νίκη χάρη σε δύο τέρματα του Θεοδωρίδη, το πρώτο στο 13′ και το δεύτερο στο 28′, με την ομάδα της Καρδίτσας να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Συνθέσεις:
ΕΠΣΚ: Θεοδωρόπουλος (57′ Οικονόμου), Παλάτζας (61′ Ευθυμίου), Αρσενίδης (72′ Καϊάς), Κουτλής, Νασιόπουλος, Τσιαχματσιώτης, Η. Ζάγκος (67′ Μπαλτάς), Θεολόγης, Κολοβός (57′ Γεωργαντζάς), Π. Ζάγκος, Κούλπας (67′ Σπυρόπουλος)
ΕΠΣΘ: Κραβαρίτης, Κότογλου (72′ Κακαλιάς), Γουργιώτης (64′ Μπαντέλης), Κουσκουρίδας, Τετριμίδας, Μεγαγιάννης (67′ Κανούτας), Χρόνης (72′ Κωνσταντέλος), Τσιλόγλου, Θεοδωρίδης, Τιμπαλέξης (70′ Γιοβάνης), Βλιώρας (61′ Μπόλης).

Τα αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-2
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων 1-0

Η βαθμολογία (5 αγώνες)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10
2. ΕΠΣ Τρικάλων 9
3. ΕΠΣ Λάρισας 7
4. ΕΠΣ Καρδίτσας 2

Η επόμενη (6η και τελευταία) αγωνιστική:
23 Δεκεμβρίου, 13:00
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Θεσσαλίας

Δεν αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση οι Νέοι και εύκολα σημείωσαν άλλη μία νίκη, με σκορ 4-0. Μόλις στο 10′ ο Αποστολίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31′ ο Σιώμος πλάσαρε εύστοχα τον Παπαευθυμίου μετά από ωραία ατομική ενέργεια και διπλασίασε τα τέρματα της ΕΠΣΘ. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ ο Πλιάσσας σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ράπτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα, με την προσπάθεια τους όμως να σταματάει επίσης στο δοκάρι.
Από το 53′ η ομάδα της Μαγνησίας αγωνιζόταν με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του Θεοδωρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να σκοράρει ακόμη δύο φορές, στο 56′ με ατομική προσπάθεια του Ξηροκώστα και στο 67′ με τον Σιώμο.

Συνθέσεις:
ΕΠΣΚ: Παπαευθυμίου, Κωσταρέλος (72′ Κορτίκης), Πλιάσσας (59′ Αγγέλης), Αγγελάκης, Μπολτσής (59′ Νταλούμης), Λάππας, Παπαδημητρίου, Γκίκας, Αθανασίου, Κορέλας, Χρυσικός
ΕΠΣΘ: Ράπτης (70′ Κωνσταντίνου), Χάνος, Θεοδωρόπουλος, Αποστολίδης, Δημουλάς, Κουτσούκης (76′ Κάβουρας), Χατζημητροφάνης (65′ Φραγκογιάννης), Ξηροκώστας, Σιώμος, Τσιανάκας, Καραγιάννης.

Τα αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-4
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων 4-1

Η βαθμολογία (5 αγώνες)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 12
2. ΕΠΣ Λάρισας 9
3. ΕΠΣ Καρδίτσας 5
4. ΕΠΣ Τρικάλων 2

Η επόμενη (6η και τελευταία) αγωνιστική:
23 Δεκεμβρίου, 15:00
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Θεσσαλίας