noodles volos banner

Νίκη για τους Νέους, ήττα για τους Παίδες

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μικτή Νέων της Μαγνησίας και μάλιστα εκτός έδρας σε βάρος της αντίστοιχης ομάδας του Νομού Λάρισας. Ήταν το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες.
Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα μπορεί να έχασε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας έναν επιθετικό μονόλογο στο παιχνίδι της γνώρισε την ήττα όμως χάρι στο γκολ που σημειώθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Χρηστίδης, με ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδημητρίου, αφού πρώτα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Για την ομάδα της Λάρισας, κοντά στο γκολ έφτασαν οι Θανάσης Κυρίτσης, Ζιάκας, Χαλάτσης και Κακαράντζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.


Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας (Γιώργος Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκκοβας (65’ Δάκτυλας), Αλατάς, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Χαλάτσης, Μπατζέλας, Θεοχάρης (55’ Κακαράντζας), Κατσαρός (75’ Πινακάς), Ζιάκας.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γιώργος Γάτος): Δημουλάς, Λιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (57’ Χρηστίδης), Τσανάκας, Σιώμος (78’ Χάνος), Παπουτσής (65’ Δημητρίου), Φραγκογιάννης.


Μικτή Παίδων Λάρισας – Μικτή Παίδων Μαγνησίας 2-1


Με ήττα συνέχισε η Μικτή Παίδων της Μαγνησίας, τις υποχρεώσεις της, στον 8ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες, καθώς έχασε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Νομού Λάρισας, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι παίδες της Λάρισας  μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, όταν ο Δραγατσίκης, με μια σέντρα-σουτ, σημείωσε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, είχαν ένα δοκάρι με τον Τσουμάνη, στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ ο Ποτός, έκανε το 2-0 στο 60ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Μαγνησίας, ήταν να μειώσει σε 2-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουσκουρίδα στο 74ο λεπτό, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας (Γιώργος Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Σουμπάσης, Τσαρούχας (67’ Γκουνάρας Στ.), Σκουλίδης, Ποτός (65’ Ντόκος), Τσουμάνης.
Μικτή Παίδων ΕΠΣ Θεσσαλίας (Αντώνης Μάνδαλος): Κραβαρίτης, Κοτόγλου, Μπαντέλης (66’ Γουργιώτης), Κουσκουρίδας, Πετριμίδας, Μεγαγιάννης (30’ Κακάλης, λ.τ.), Χρόνης, Κανούτας (56’ Γκόβαρης), Θεοδωρίδης, Τιμπλαλέξης (48’ Μπόλης), Βλιώρας (60’ Κωνσταντέλος).


Last modified onWednesday, 25 November 2015 19:31