noodles volos banner

Ισοπαλία οι Παίδες, νίκη για τους Νέους

Για την 10η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι μικτές της ΕΠΣΘ έπαιξαν σήμερα στα Τρίκαλα. Οι Παίδες έφεραν ισοπαλία 1-1, ενώ οι Νέοι, που είναι πρωταθλητές ομίλου, κέρδισαν 2-1.

Οι Παίδες
Ισοπαλία για την ομάδα του Βαγγέλη Τσουκάλη. Ο Τσαντούλας στο 62' με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα ο Κόφφας ύστερα από φάουλ του Λιάτσικου. Πριν το 1-0, η ΕΠΣΘ έχασε καλή ευκαιρία με σουτ του Φουρκιώτη, που είχε εξαιρετική παρουσία σε όλα τα ματς της μικτής.
Συνθέσεις:
ΕΠΣΤ: Δελιλίγκας, Δ. Νάκος, Αγραφιώτης, Γερεντές, Κοθράς, Τσούφης, Νικλητσιώτης, Φ. Νάκος, Τσαμάντας, Τσιαντούλας, Τζάνης.
ΕΠΣΘ: Κραβαρίτης, Κλώθος (50' Xατζόγλου), Θεοδωρόπουλος, Κούκιος, Κρανιάς, Κανελλάκης (41' Νιαώτης), Λιάτσικος, Μπαζής (55' Κόφφας), Φουρκιώτης, Μπάλλας (65' Κατσούδας), Τσελεπίδης (70' Μπιρμπίλης).

Οι Νέοι
Με νίκη έκλεισε τα παιχνίδια της η μικτή Νέων που έφθασε στους 20 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. Τα γκολ σημειώθηκαν σε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λιάκος το 0-1 στο 21' με διπλή προσπάθεια, ο Τσιμπούκας ισοφάρισε με πέναλτι στο 28' που δόθηκε για χέρι του Μασούρα, ενώ το 1-2 έκανε ο Παπαεμμανουηλίδης δύο λεπτά αργότερα, σε κενή εστία ύστερα από απόκρουση του Βουτσελά σε σουτ του Σακελλάρη. Η ΕΠΣΘ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι στο 80' με τον Λουκά.
Συνθέσεις:
ΕΠΣΤ: Βουτσελάς, Πούλιος, Γεωργούλας, Νταούσης, Τσιμπούκας, Ψύρρας, Αλεξανδρής, Τσιαντούλας, Πατουλιάς, Λουκάς, Σακελλάρης. Έπαιξαν και οι Ντόκος, Νταής, Μπακρατσάς.
ΕΠΣΘ: Σπηλιόπουλος, Κρανιάς, Μασούρας, Καραδήμητρος, Μπουρτζής, Τσάμης, Παπαεμμανουηλίδης (60' Κόκκαλης), Μπαλαμώτης, Λιάκος (60' Μωυσίδης), Τσιάνος, Πέτσης (70' Φιλίππου).

Oι φωτογραφίες προέρχονται από το sportrikala.gr και είναι από τον αγώνα των Παίδων.

Last modified onWednesday, 04 February 2015 19:03