noodles volos banner

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για τους Παίδες

Καλή εμφάνιση είχε η μικρή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ αλλά ηττήθηκε σήμερα εκτός έδρας από την αντίστοιχη των Τρικάλων στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζορδομπά ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο και μετά το 50ό λεπτό που έγιναν όλες οι αλλαγές από τους δύο προπονητές έχασε το ρυθμό του. Το γκολ στο 38' για τα Τρίκαλα από τον Ζαρίδα με σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Για την ΕΠΣΘ καλύτερες φάσεις στο 9' όταν ο Ξηροκώστας έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Τσιανάκας πλάσαρε άουτ, στο 20' με κεφαλιά του Σαλαμούρα που απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, στο 39' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ξηροκώστα που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' με κοντινό πλασέ του Ξηροκώστα το οποίοι πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Ένα φάουλ του Αλεξανδρή στο 50' απέκρουσε ο Ράπτης.
Συνθέσεις:
ΕΠΣ Τρικάλων: Κουτσάγιας, Καραθάνος, Δρόσος, Ζαρίδας, Τσιρογιάννης, Μπίνε, Αλεξανδρής, Μπακρατσάς, Ταμπούρας, Μαγκούτης, Τσιακμάκης. Έπαιξαν και οι Γρηγορίου, Γεργεντές, Βλάχος, Οικονόμου,, Νάκος, Νικλητσιώτης, Γεωργίου.
ΕΠΣΘ: Ράπτης, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Δημουλάς, Αποστολίδης, Καρπαθάκης, Νικογιάννης, Κοκόλας, Ξηροκώστας, Σαλαμούρας, Μπάλλας. Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Λιάτσικος, Χαντζόγλου, Ζαρώνης, Σιόβας, Μιχέας, Σακαβάλας.