noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από το ματς Ηρακλής-Άνθιμος Γαζής με πρωταγωνιστή τον Ασλάνογλου Φάση από το ματς Ηρακλής-Άνθιμος Γαζής με πρωταγωνιστή τον Ασλάνογλου

Ο πρωτοπόρος Θησέας νίκησε την Ακρόπολη Σέσκλου με 2-0 το πρωί της Κυριακής. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Βλάχος στο 25ο λεπτό, με σουτ εντός περιοχής, ενώ το 2-0 έγινε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοτζαθανάση στο 60'. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να δώσουν "διαστάσεις θριάμβου" στη νίκη τους, με την κεφαλιά του Βλάχου, στις καθυστερήσεις του αγώνα, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ακρόπολης.

Με γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου κέρδισε τον Αίαντα Σούρπης, με 2-1, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Πάσχου στο 48', ύστερα από σέντρα του Κουβελά, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 76' με μακρινό σουτ του Κατσαβριά. Τελικά, η "λύτρωση" για την ομάδα του Στεφανοβικείου ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κουβελάς εκτέλεσε ένα έμμεσο πλάγια στη μεγάλη περιοχή του Αίαντα, με γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με συνολικά έξι τέρματα, ο Σαρακηνός κέρδισε τον Παγασητικό με 4-2. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αγερώτη να ανοίγει το σκορ στο 49', με κοντινό πλασέ, ύστερα από όμορφη σέντρα του Τσεκούρα. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τσεκούρας με όμορφη προσωπική ενέργεια έκανε το 2-0, με τον Τσένα, από πλευράς φιλοξενουμένων, να μειώνει γρήγορα σε 2-1, με προβολή από κοντά, βάζοντας ξανά τον Παγασητικό στο ματς. Ο Σαρακηνός πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στο 65', όταν μετά το κόρνερ του Κοντοβά ξανά ο Τσεκούρας με κεφαλιά πραγματοποίησε το 3-1. Ο Παγασητικός ήταν αξιόμαχος και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με κεφαλιά-γκολ του Καραγιώργου, ύστερα από σέντρα του Σίμου στο 72', με τους γηπεδούχους να "καθαρίζουν" το τρίποντο, έξι λεπτά αργότερα, με το πλασέ του Κοντοβά, ύστερα από όμορφη προσπάθειά του, να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε ο Πηλέας, αφού ήρθε στο ΕΤΒΑ ισόπαλος με τον Πρωτεσίλαο με σκορ 1-1, παρότι βρέθηκε να χάνει από το 2ο λεπτό με γκολ του Θ. Παπαδόπουλου, που έσπρωξε την μπάλα εντός εστίας από απόσταση αναπνοής. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Δημόπουλου στο 67’.

Η ισοπαλία αφιερώνεται από την πλευρά του Πηλέα στον φροντιστή της ομάδας, Καλίκη Βασίλη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

Ο Ηρακλής, που χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, επικράτησε του ουραγού Άνθιμου Γαζή με 2-0 με σκόρερ τους Νούσια και Μπάμπα στο 29’ και το 72’ αντίστοιχα και πήρε βαθιά ανάσα, φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

Στην Αγχίαλο, η Αγία Παρασκευή κέρδισε τον Πύρασο 1-0, με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έπιασαν ποτέ υψηλά στάνταρ απόδοσης, δίνοντας την ευκαιρία στην Αγία Παρασκευή να κρατά το "μηδέν" και, μάλιστα, να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 90' ακριβώς, ο Γιαννούλας βρήκε με κάθετη πάσα τον Καραγιάννη, που σε θέση τετ-α-τετ πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 0-1.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Μπορεί ο Ερμής να κέρδισε ένα μέρος από τις εντυπώσεις, αλλά η Αγχίαλος ήταν πιο έμπειρη και πέρασε από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με το καθαρό 0-3 με τέρματα των Τσακόγια στο 15’, Καραγιώργου στο 30’ και Πήλου στο 75’ στο πρωινό ματς του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Στα δύο απογευματινά ματς της Κυριακής είχαμε διπλά της Δυνάμεως και του Πανιωνίου με το ίδιο σκορ (1-2) κόντρα σε Κένταυρο Ν.Π. και Ηρακλή Α.Θ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της Α’ ΕΠΣΘ την Κυριακή (11/3):

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.- Άνθιμος Γαζής 2-0 (29’ Νούσιας, 72’ Μπάμπα)

Θησέας - Ακρόπολη 2-0 (25' Βλάχος, 60' πεν. Κοτζαθανάσης)

Πηλέας- Πρωτεσίλαος 1-1 (67’ Δημόπουλος-2’ Θ. Παπαδόπουλος)

Σαρακηνός - Παγασητικός 4-2 (49' Αγερώτης, 55', 65' Τσεκούρας, 78' Κοντοβάς - 60' Τσένα, 72' Καραγιώργος)

Πύρασος- Αγ. Παρασκευή 0-1 (90' Καραγιάννης)

Διαγόρας- Αίας 2-1 (48' Πάσχος, 90'+ Δημητριάδης - 76' Κατσαβριάς)

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Κένταυρος Ν.Π.-Δύναμις 1-2 (60' Τζίκας - 26' Πλόχα, 70' Μάστορας)

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ερμής-Αγχίαλος 0-3 (15’ Τσακόγιας, 30’ Καραγιώργος, 75’ Πήλος)

Ηρακλής Α.Θ.-Πανιώνιος 1-2 (30' Παρίσσης - 71' Στεργίου, 83' Καπάκης)

 

 

Last modified onMonday, 12 March 2018 12:05