noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα Άνθιμος Γαζής-Πρωτεσίλαος Φάση από τον αγώνα Άνθιμος Γαζής-Πρωτεσίλαος

Ο Διαγόρας δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 5-0 του Παγασητικού. Μόλις στο 1' το σουτ εκτός περιοχής του Σπύρου Καραπλιάγκου κατέληξε στα δίχτυα, όπως και στο 6' η κεφαλιά του Κουβελά μετά το κόρνερ του Καναβού. Στο 13' έγινε πολύ γρήγορα και το 3-0 με σουτ εντός περιοχής του Γάρου, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη: ένα με τον Πάσχο στο 67' μετά από ασίστ του Γουτούλη και ένα με τον Γάρο στο 79' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημητριάδη. 

Εύκολη νίκη σημείωσε ο Πρωτεσίλαος επί του Άνθιμου Γαζή με 1-5 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Η ομάδα του Πτελεού ήταν καταιγιστική στα πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Συγκεκριμένα, το 0-1 έγινε με πλασέ του Θ. Παπαδόπουλου στο 19’ ύστερα από ασίστ του Βαλωτή και το 0-2 με σουτ του Μαρμαρινού, ύστερα από απόκρουση αμυντικών από εκτέλεση κόρνερ στο 22’. Στο 21’ ο Σιώμος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1, ενώ στο 34’ ο Σαμαράς κατέβασε ωραία την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα.

Το τρίτο τέρμα του Πρωτεσίλαου πέτυχε στο 26' ο Αποστόλης Λάμπος με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, ύστερα από σέντρα του Σιαμανίκου, ενώ το "καρέ" τερμάτων συμπληρώθηκε με αυτογκόλ του Βούλγαρη, στον οποίον κόντραρε η μπάλα σε σουτ του Μαρμαρινού και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας εντός εστίας.

Στο 67', ο Πρωτεσίλαος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, ξανά με τον Μαρμαρινό, ο οποίος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στο εσωτερικό μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στη συνέχεια να μπαίνει στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφερε ο Άνθιμος Γαζής ήταν να μειώσει σε 1-5, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρισμπέου στο 75’, το οποίο κέρδισε ο Κίτσας. Στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτι, πάλι με τον Κίτσα, αλλά ο Δημόπουλος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πρωτεσίλαου.

Με ωραία μπάλα ο Πύρασος πέρασε από το «Κιούπι», νικώντας τον Μαγνησιακό με 0-2, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο.

Με 0-1 επικράτησε ο Σαρακηνός του Πηλέα στο ΕΤΒΑ, με τον Ανδρέα Τσκεκούρα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 75’, παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Κοντογιάννη σε σουτ του Δ. Γκάμπα.

Με το διπλό έφυγε από το Βασδέκειο η Ακρόπολη, επικρατώντας του Ηρακλή με 0-2. Το 0-1 έγινε στο 17’ με κεφαλιά του Μόσιου έπειτα από σέντρα του Παπαεμμανουηλίδη, ενώ στο 23’ η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή πήρε σαφές προβάδισμα νίκης με εύστοχο πλασέ του Παγώνη μετά την ασίστ του Τάσου Κολυμήτρα. Μάλιστα ο Παγώνης είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Ο πρωτοπόρος του α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, Τοξότης, πέτυχε την 13η νίκη σε 14 ματς μετά το 0-5 επί του Κενταύρου Αργαλαστής.  Ο Κόρμπας άνοιξε το σκορ στο 25’, ενώ στο 29’ και το 36’ ο Λευτέρης Δενελάβας βρήκε για πολλοστή φορά δίχτυα και έφτασε αισίως τα 24 γκολ. Το 0-4 έγινε στο 57’ από τον Βέτσικα και ο Κυλαδίτης στο 78’ έκλεισε το σκορ.

Ο Ιάσων Α.Μ. πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στη Δύναμη χάρη σε γκολ του Ζατσάι στο 23', ενώ η νίκη αφιερώνεται στον Μιχάλη Λάμπρου που τραυματίστηκε στο γόνατο. 

Στο πρωινό ματς της Κυριακής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ ο Εθνικός νίκησε την Ιωλκό με 2-1. Δύο γκολ για την ομάδα του Τέλη Καϊμπαλίδη πέτυχε στο 5' και το 35' ο Παλάντζας, ενώ ενδιάμεσα, στο 28', είχε ισοφαρίσει ο Φραγκογιάννης.

Στο μοναδικό ματς του δεύτερου ομίλου που έγινε την Κυριακή, ο Ηρακλής Α.Θ. Θεοδώρων συνέτριψε με 5-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3', ισοφάρισε ο Άθλος με τον Δημόπουλο στο 10', αλλά από κει και πέρα ο Ηρακλής υπερίσχυσε ολοκληρωτικά και πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.- Ακρόπολη 0-2

Ανθ. Γαζής- Πρωτεσίλαος 1-5

Πηλέας- Σαρακηνός 0-1

Διαγόρας- Παγασητικός 5-0

Μαγνησιακός- Πύρασος 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Εθνικός- Ιωλκός 2-1

Ιάσων Α.Μ.- Δύναμις 1-0

Κένταυρος Ν.Π.- Τοξότης 0-5

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ηρακλής Α.Θ.-Άθλος 5-1

 

Last modified onMonday, 26 February 2018 12:28