noodles volos banner

Πανόπουλος: Στόχος του Μαγνησιακού του χρόνου θα είναι η Γ' Εθνική!

  • Published in ΕΠΣΘ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις πραγματοποίησε στο magnesiasports ο προπονητής του Μαγνησιακού, Βασίλης Πανόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στη συζήτηση που έκανε με τον πρόεδρο της ομάδας του, Κώστα Γκουγκουλιά, πριν λίγες μέρες, όταν κλήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας να εξηγήσει την κακή πορεία στο πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, "έπεσε στο τραπέζι" ο στόχος της ανόδου στη Γ' Εθνική, για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Magnesiasports ο έμπειρος προπονητής:

Για το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες, ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση, σχετικά με την πορεία της ομάδας του Μαγνησιακού στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ:

"Τέλος καλό, όλα καλά. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο, κατάλαβε κάποια πράγματα που του είπα, κατάλαβα κάποια πράγματα που μου είπε κι η ζωή συνεχίζεται. Ποτέ δεν υπήρξε παρεξήγηση με τον πρόεδρο, τον ξέρω από μικρό παιδί. Δε μιλάμε σαν "πρόεδρος - προπονητής", αλλά σαν δύο άνθρωποι που έχουν γνωριμία πολλών ετών. Οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα λαμβάνονται από κοινού κι αν προκύψει κάποια ασυνεννοησία, μέσα από τον διάλογο, λύνονται τα πάντα. Πάντως, ουδέποτε υπήρξε ζήτημα αποχώρησής μου από την ομάδα".

Για το τι δεν άρεσε, τελικώς, στους διοικούντες της ομάδας από τη φετινή πορεία του Μαγνησιακού:

«Ο Μαγνησιακός ήταν ανέκαθεν μία ομάδα με νεανικό ρόστερ, η οποία επιλέγει να βγάζει παιδιά που φεύγουν για μεγαλύτερες ομάδες. Κάθε χρόνο κάνει μία ριζική ανανέωση, κρατώντας έναν "κορμό" νεαρών ποδοσφαιριστών και προσθέτοντας στο ρόστερ του κάποιους έμπειρους παίκτες, μεγαλύτερης ηλικίας. Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές μας, φέτος, χρειάστηκαν αρκετό χρόνο προσαρμογής.

Οι ομάδες δε χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να το κάνει αυτό. Το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Μαγνησιακού ήταν συγκεκριμένα χτισμένο τα τελευταία 15 χρόνια. Ο πρόεδρος θέλει να θέσει άλλους στόχους. Θέλει να αλλάξουμε κατηγορία του χρόνου, να πάμε στη Γ' Εθνική. Σεβαστή η γνώμη του, αυτός βάζει τα λεφτά, αλλά δε γίνονται αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη.

Προσωπικά έχω τη δική μου οπτική, σχετικά με το πώς πρέπει να χτιστεί μία ομάδα, πιστεύω περισσότερο στους νεαρότερους, που έχουν όνειρα σχετικά με το άθλημα. Ο πιο μεγάλος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δουλεύει όλη μέρα και κάνει δύο προπονήσεις την εβδομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω από αυτόν να μου κάνει "παπάδες" στο γήπεδο. Εγώ θέλω να βλέπω σε κάθε ποδοσφαιριστή μου τη θέλησή του να διακριθεί. Αυτό μόνο σε νεαρό ποδοσφαιριστή μπορώ να το βρω».

Για το αν μπορεί να υπάρξει μία μέση λύση στο εγγύς μέλλον:

«Αυτό ακριβώς συζητήσαμε κι είδαμε πως στη συγκεκριμένη χρονική φάση είναι αδύνατον να βρεθεί λύση. Η λύση είναι στο μέλλον και τους επόμενους τρεις μήνες, μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Η φετινή χρονιά, κακά τα ψέματα, έτσι όπως εξελίσσεται για εμάς, είναι μία χρονιά προσαρμογής. Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο κάποια σχέδιά μας για το μέλλον. Αυτό που θέλει είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική. Εγώ είμαι μαζί του, αλλά χρειάζονται πολλά πράγματα. Μεγαλύτερο μπάτζετ, παιδιά με φιλοδοξίες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και γνωρίζουν αυτές τις καταστάσεις και αρκετό χρόνο από την προσωπική μας ζωή για να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η περισσότερη δουλειά απ' όλους θα φέρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα».