Logo
Print this page

Πηγαίνουν το Κύπελλο στον Κ. Καϊάφα οι Ν.Α. Νίκης

Στον 88χρονο φίλαθλο της Νίκης, Κώστα Καϊάφα, που χειρουργήθηκε πρόσφατα λόγω κατάγματος στο ισχίο και νοσηλεύεται σε κλινική του Βόλου, σκοπεύουν τις επόμενες μέρες να πάνε το Κύπελλο που τους δόθηκε στο τουρνουά της Boca Sport στην Αθήνα οι Νέοι Αθλητές Νίκης.

Οι κυανόλευκοι έφεραν δύο νίκες και μία ισοπαλία στην πρώτη φάση, που τους επέτρεψε να προκριθούν στους τελικούς αγώνες κατάταξης, αλλά εκεί οι αντίπαλοί τους θεώρησαν σωστό να μην κατέβουν, διαμαρτυρόμενοι για το σύστημα διεξαγωγής. Πάντως, οι διοργανωτές τους έδωσαν Κύπελλο για τη διάκρισή τους κι αυτό θα πάνε στον εμβληματικό φίλο της ομάδας, που τους είχε δώσει το αντίστοιχο Κύπελλο για την πρώτη θέση στο τουρνουά Επίσκυρος στο τραπέζι που είχε ακολουθήσει τότε στο «Χάραμα».

Να σημειωθεί ότι με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του κ. Καϊάφα αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η αλληλεγγύη στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, αφού στην έκκληση για αίμα, η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις ανάγκες που υπήρχαν, με συνέπεια να γεμίσει με φιάλες το νοσοκομείο Βόλου. 

1kagiafas

Ο Κώστας Καϊάφας
Last modified onSaturday, 06 January 2018 19:52
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]