Logo
Print this page

Σε πείσμα ΕΠΟ και ΕΠΣΘ οι Ν.Α. Νίκης συνεχίζουν να αγωνίζονται

Σε πείσμα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ οι Ν.Α. Νίκης συνεχίζουν να αγωνίζονται. Μπορεί η Τοπική Ένωση να μην όρισε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της ομάδας του Γ. Παρασκευαΐδη και Ν. Σκουφογιάννη με την Αγία Άννα για τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας λόγω της γνωστής προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια των κυανόλευκων εναντίον του Ν.Π.Σ., αλλά το ματς αυτό έγινε έστω και με φιλικό χαρακτήρα το Σάββατο (2/12) στο Π. Μαγουλάς, ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι οι Νέοι Αθλητές Νίκης δε σταματούν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Μάλιστα μετά την Πρωτοχρονιά (3-5/1) η ομάδα θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην Αθήνα για διάφορες ηλικίες με Ατρόμητο, Ολυμπιακό Π., ΑΕΚ και άλλες ομάδες, που διοργανώνει η γνωστή εταιρεία Boca Sports.

Με όλη αυτή την αγωνιστική δράση, που σκοπός είναι να εμπλουτιστεί, και μετά από συνάντηση ενημέρωσης που έγινε ηρέμησαν σε ένα μεγάλο βαθμό και οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, που εύλογα ανησυχούσαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και πλέον όλοι οι γονείς συντάσσονται με τη μάχη που δίνει η διοίκηση, για να γυρίσει η ξενόφερτη ομάδα στην Ένωση που ανήκει, δηλαδή στην Πιερία.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]