noodles volos banner

Εκκωφαντική εννιάρα της Α.Ε. 2002-Τα σκορ της Κυριακής

  • Published in ΕΠΣΘ

Εκκωφαντικό ήταν το διπλό της Α.Ε. 2002 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ Τοπικής με σκορ 3-9 επί του Εθνικού, ο προπονητής του οποίου, Τέλης Καϊμπαλίδης, μετά την ντροπιαστική ήττα παραιτήθηκε.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-6, με τους νικητές να σκοράρουν με αυτογκόλ, τρεις φορές με τον Στουμποβίκο, δύο με τον Παρίση, δύο με τον Πολυχρόνου και μία με τον Κουβαρά, ενώ για τον Εθνικό βρήκαν δίχτυα οι Βέργος, Περεντίδης, Πελεκάνος.

Στο δεύτερο όμιλο της Β’ Τοπικής η Δήμητρα έκανε το 8Χ8, καθώς επιβλήθηκε του Άθλου στην Ευξεινούπολη με 5-1 χάρη σε τέρματα του Κωστούλα στο 5’, του Αραπίτσα στο 22’ και το 52’, του Γαλατσίδα στο 29’ και του Ραμαντάνη στο 78’, ενώ είχε μειώσει ο Μπέης σε 4-1 για τους φιλοξενούμενους.

Επίσης, σημαντικό ήταν το διπλό των Μυρμηδόνων, που νίκησαν με 1-2 τον Πανιώνιο, προηγούμενοι με 0-2 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Κατσαβριά στο 29’ και του Αρτέμη Νικηφοράκη στο 79’ , ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Λυρίτση στο 90’, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε πέναλτι του Πέτση.

Οι Μικροθήβες παρέμειναν τρίτες μετά την επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι της Αγχιάλου με 2-1 χάρη σε δύο γρήγορα γκολ του Μάριο Καλέμι με φάουλ και σουτ στο 5' και το 10', ενώ ο Μαγγιώρος μείωσε στο 47'  

Η Α’ ΕΠΣΘ

Ο Θησέας τρόμαξε στο πρώτο μέρος από τον Πύρασο, που προηγήθηκε με 1-2, αλλά στο δεύτερο πέτυχε τέσσερα γκολ και επικράτησε με 5-2 στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Το 0-1 με άψογο διαγώνιο πλασέ από τον Δαμάσκο στο 29', ενώ τοο 1-1 έγινε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής αό τον αφύλακτο Σφάκα. Με απευθείας φάουλ του Ζαχαράκη από πλάγια αριστερά είχαμε στο 43' το 1-2, με την μπάλα να περνά από όλον τον κόσμο, τη στιγμή που ο παίκτης των φιλοξενουμένων πήγε για γέμισμα, να σκάει και να καταλήγει στην απέναντι γωνία. Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 60' έγινε η ανατροπή σε 3-2 με τέρματα των Κοτζαθανάση με κεφαλιά στο 54' και Ισά με πλασέ στο 60'. Ο Αντζούρης στο 67' κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα της Αγριάς, ενώ ο Μερμύγγης στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Ο Διαγόρας ανέβηκε στην τρίτη θέση με το υπέρ του 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής στο Στεφανοβίκειο με δύο γκολ του Κουβελά στο 12' και το 19' (το πρώτο με πέναλτι) κα αυτογκόλ στο 28'. Ο Κουβελάς έχασε πέναλτι στην επανάληψη κι έτσι δεν έφτασε στο χατ-τρικ. 

Άνετο διπλό για τον Σαρακηνό στο Κιούπι, αφού κατέβαλε με 0-3 τον Μαγνησιακό με τον Τσιουρή να σκοράρει στο 34’ και τον Κοντοβά με δύο εκτελέσεις φάουλ στο 55’ και το 90'. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον Ανέστη Μαστακούλη λόγω προβλήματος στο γόνατο, με τον παίκτη να αποχωρεί στο εικοσάλεπτο.

Η Ακρόπολη νίκησε με γκολ του Μιχολίτση στο 15' σε τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Τσουκάλη τη Σκιάθο και ανέβηκε στην 5η θέση με 17 βαθμούς. 

Τεράστια σημασίας νίκη για την παραμονή του πέτυχε ο Πηλέας και μάλιστα με ανατροπή, αφού μετά το 0-0 του πρώτου μέρους βρέθηκε να χάνει με 0-1 (59’ Πετρόπουλος), αλλά μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ, αλλά το πήγε και στο 3-1, που ήταν το τελικό. Αυτό έγινε χάρη στον Δημόπουλο, που ισοφάρισε στο 71’ με κεφαλιά, και στον Ευθυμιάδη, που πέτυχε τα άλλα δύο γκολ. Ο Ευθυμιάδης, που είναι φοιτητής στον Βόλο από την Κατερίνη και αγωνίζεται ως φορ, μπήκε ως αλλαγή και πλάσαρε σωστά δύο φορές μετά από ισάριθμες κεφαλιές πάσες του Δημόπουλου.

Σπουδαίο διπλό στο 90’ και για τον Παγασητικό μέσα στη Γατζέα με 1-2 επί του Άνθιμου Γαζή. Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Λάιο με 0-1, ισοφαρίστηκαν μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην εκπνοή με τον Στάθη Ζιώγα πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ την Κυριακή (3/12):

Α’ ΕΠΣΘ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 0-3

ΠΗΛΕΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Β. 3-1

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 1-2

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΚΙΑΘΟΣ 1-0

ΘΗΣΕΑΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 5-2

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0

 

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕ 2002 3-9

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΙΩΛΚΟΣ 3-0

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ δεν ορίστηκε

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΘΛΟΣ 5-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ 1-2

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 2-1

 

Last modified onMonday, 04 December 2017 01:19