Logo
Print this page

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα και του Πυράσου στο Στεφανοβίκειο, που ήταν το έτερο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής μετά το Θησέας-Σαρακηνός.

Στο 40' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γ. Τσάμης του Πυράσου κι αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον βαθμό που κατέκτησαν οι Αγχιαλίτες, αν και πρέπει να επισημανθεί ότι στο 70' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Τρελόπουλος για τον Διαγόρα.

Στο 24’ ο Βουραζέρης απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ τη λόμπα του Ζαχαράκη, που είχε φοβερή έμπνευση, ενώ ο Διαγόρας απείλησε στο 34' με σουτ του Κουβελά που απομάκρυνε με το πόδι ο Μπασδάνης και στο 38' με σουτ του ίδιου παίκτη στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Ο Πύρασος είχε δύο κεφαλιές των Τσορμπαντζή στο 45' και Μαγιόγλου στο 51', που έφυγαν άουτ, ενώ σουτ του Δημητριάδη για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 73' από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Τσιλίγκος στη δεξιά γωνία.

Στο άλλο απογευματινό ματς της Α’ Τοπικής στη Γατζέα ο Άνθιμος Γαζής υπέστη την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα ματς, χάνοντας από την Αγία Παρασκευή με 1-3. Οι νικητές προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, ισοφαρίστηκαν στις αρχές της επανάληψης, αλλά με δύο γκολ στο 75’ και το 80’ πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς.

Στα δύο ματς της Β’ ΕΠΣΘ της Κυριακής είχαμε το διπλό του Εθνικού επί του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου στο νέο γήπεδο της Αργαλαστής με 1-2 και την ισοπαλία στους Αγίους Θεοδώρους ανάμεσα σε Ηρακλή και Ερμή με 2-2, με τους φιλοξενούμενους, που είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 15,5 έτη, να ισοφαρίζουν στο 90’ (στη φωτογραφία η αποστολή του Ερμή στους Αγίους Θεοδώρους).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι σκόρερ (για το Θησέας-Σαρακηνός ενημερωθήκατε με αναλυτικό ρεπορτάζ με τη λήξη του ματς):

 Α’ ΕΠΣΘ

Θησέας-Σαρακηνός 1-0

58’ Γιαμαλής αυτογκόλ

Διαγόρας Στεφ.-Πύρασος 0-0

Άνθιμος Γαζής- Αγία Παρασκευή 1-3

50’ Κίτσας - 30’ Τρίμμης,75’ Καραγιάννης, 80’ Μπόλης

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Κένταυρος Ν.Π.-Εθνικός 1-2

75’ Βαγγ. Τσιργής- 45’, 50’ Τσένα

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ηρακλής-Ερμής  2-2

49’, 67’ Παρίσης - 44’ Πινιάρης, 90’ πεν. Ακριβόπουλος

 

 

 

Last modified onSunday, 08 October 2017 23:11
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]