noodles volos banner

Παραδόθηκαν η σφραγίδα και τα βιβλία της ΑΕΔ στον Σπ. Κατσαφούρη

  • Published in ΕΠΣΘ

Θετικό αποτέλεσμα έφερε η Γ.Σ. της Α.Ε. Διμηνίου, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου στο Διμήνι. Συγκεκριμένα με απόφαση του σώματος παραδόθηκαν η σφραγίδα και τα βιβλία του συλλόγου στον Σπύρο Κατσαφούρη, πρόεδρο της μπασκετικής ομάδας ΑΕΒ Διμηνίου, που ήταν και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, κι αυτός αναλαμβάνει να κάνει εκλογές για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ., έχοντας κάνει επαφές πρώτα με υποψήφια μέλη.

Σ’ αυτό δε θα μπορεί να συμμετάσχει ο ίδιος ο Σπύρος Κατσαφούρης, καθώς είναι πρόεδρος σε άλλον σύλλογο, ωστόσο θα έχει την ευθύνη για τη συνολική διαχείριση της ΑΕΔ και η διοίκηση θα είναι της επιλογής του. Πάντως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατέβει η ΑΕΔ στη Β’ ΕΠΣΘ και η συμμετοχή της θα αποφασιστεί μετά από Γ.Σ. τον επόμενο Μάιο για τη σεζόν 2018-19.

Σε δηλώσεις του στο Magnesiasports ο Σπύρος Κατσαφούρης τόνισε: «Εξήγησα στη Γ.Σ. ότι πρέπει να διασώσουμε τον σύλλογο, την ιστορία του και το ΑΦΜ του. Επειδή δεν προλαβαίνουμε τώρα να κατεβάσουμε ομάδα ποδοσφαίρου στη Β’ ΕΠΣΘ, θα κατεβάσουμε μία δεύτερη ομάδα μπάσκετ στη Β’ ΕΣΚΑΘ με παίκτες των υποδομών της ΑΕΒΔ, ώστε να ακούγεται ο σύλλογος ότι υπάρχει και του χρόνου τον Μάιο θα γίνει μία Γ.Σ., για να πάρουμε τις αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ώστε να γίνει δηλαδή μία Διοικούσα Επιτροπή, για να χτίσουμε ξανά το ποδόσφαιρο.

Μετά από συμφωνία με τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε από τώρα το γήπεδο του Διμηνίου αλλά και το βοηθητικό, που το φροντίζουμε εμείς με δικά μας έξοδα και μαζί με τα γήπεδα 5Χ5 που έχουμε εμείς ως ΑΕΒΔ, σκοπός είναι να τα γεμίσουμε με παιδιά».

Να σημειωθεί ότι παρελθόν από τις ποδοσφαιρικές υποδομές της ΑΕΒΔ αποτελεί ο Κώστας Παπαστεργίου και προσελήφθη ο Γιώργος Μαργαρίτης, ενώ πολύ κοντά σε συνεργασία είναι και ο Άρης Γιαννούτσος.