Logo
Print this page

Στις εγκαταστάσεις της SV Böblingen - Stuttgart ο Χρ. Σαπουνάς

Στo πλαίσιo της αδελφοποίησης μεταξύ των συλλόγων Α.Σ. ΕΡΜΗΣ και SV Böblingen - Stuttgart, ο Διευθυντής του Α.Σ. ΕΡΜΗΣ, Χρόνης Σαπουνάς, φιλοξενήθηκε από τον γερμανικό σύλλογο για πέντε ημέρες (25 Ιουνίου 2016 - 29 Ιουνίου 2016).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου, διοίκηση και γονείς αυτών χάρηκαν για την επίσκεψη αυτή, ενώ δόθηκαν και δώρα εκατέρωθεν.

Τις δύο πρώτες ημέρες ο κ. Χρόνης Σαπουνάς παρακολούθησε τουρνουά που συμμετείχε το SV Böblingen, ενώ Δευτέρα και Τρίτη παρέδωσε δύο προπονήσεις του ίδιου θέματος "ξεμαρκάρισμα - προσφορά" με δύο διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του θέματος στους νεαρούς αθλητές / ποδοσφαιριστές στον αδελφοποιημένο σύλλογο στο πλαίσιο ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ των προπονητών των δύο συλλόγων.

Την Τετάρτη ξεναγήθηκε τόσο στο Böblingen όσο και στην πόλη της Στουτγάρδης.

Πέραν τούτου, έχουν τεθεί οι βάσεις για τις περαιτέρω κοινές δράσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς τμήματα του Ερμή θα ταξιδέψουν και θα φιλοξενηθούν σε τουρνουά της Γερμανίας, ενώ αντίστοιχα όπως πέρυσι θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας ο γερμανικός σύλλογος από τον Ερμή.

Οι μήνες κοινών δράσεων που έχουν οριστεί είναι Ιανουάριος - Φεβρουάριος - Μάρτιος και Ιούνιος 2017.

Τόσο η πλευρά του Ερμή όσο και η πλευρά Böblingen δηλώνει το εξής:

"Μέσω αυτής της αδελφοποίησης βιώνουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση της σημερινής μας αθλητικής / ποδοσφαιρικής εποχής. Μια κατάσταση που "βλέπει" πιο μακριά από τα στενά όρια ενός αγωνιστικού αποτελέσματος και μόνο. Μια κοινή φιλοσοφία η οποία λειτουργεί στην πράξη και προάγονται αξίες μεταξύ άλλων φιλίας, κουράγιου, εξωστρέφειας, πειθαρχίας, ειλικρίνειας, ενσωμάτωσης και συνύπαρξης ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες, εκπαίδευσης και ανάπτυξης νέων προπονητικών μεθόδων".

 

Last modified onSaturday, 02 July 2016 09:41
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]