noodles volos banner

Τα βιογραφικά των προπονητών των ομάδων της Α' ΕΠΣΘ (φωτογραφίες)

  • Published in ΕΠΣΘ

Με πολυετή εμπειρία ή όχι, με μεγάλη αγωνιστική καριέρα ή μη, έχοντας πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα ή αναλαμβάνοντας το φετινό καλοκαίρι, μεγάλη ή μικροί σε ηλικία, το magnesiasports σάς παρουσιάζει σήμερα τους προπονητές που αρχίζουν τη σεζόν 2014-2015 στους συλλόγους της Α' Τοπικής Κατηγορίας. Διαβάστε στο αφιέρωμα που ακολουθεί και συνοδεύεται από τις απαραίτητες φωτογραφίες, σε ποιες ομάδες έχουν αγωνιστεί και σε ποιες έχουν δουλέψει ως προπονητές. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το εάν τελικά θα κατέβουν στο πρωτάθλημα οι Νέοι Αθλητές Νίκης και με ποιον προπονητή.

agia

AΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλακασιώτης Στέλιος, Πότσουτσα Ντούσαν, Καραλής Λεωνίδας

Για δεύτερη σεζόν, στην Αγία Παρασκευή την ευθύνη της πρώτης ομάδας έχουν οι Στέλιος Μαλακασιώτης, Λεωνίδας Καραλής και Nτούσαν Πότσουτσα. Ο Στέλιος Μαλακασιώτης είναι από τους ιδιοκτήτες της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής, ενώ εκτός από την ερυθρόλευκη ομάδα, έχει αγωνιστεί και στον Σαρακηνό. Ο Πότσουτσα, παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και της Αγ. Παρασκευής, το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Σερβίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 ετών, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στον Εθνικό και τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία της Σχολής, όπως άλλωστε και ο Λεωνίδας Καραλής.

platanias

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Πλατανιάς Γιώργος

Ο Γιώργος Πλατανιάς συνεχίζει για τέταρτη σεζόν. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανελευσινιακού και σε Αστέρα Μαγούλας, Ηρακλή Ελευσίνος, Πανελευσινιακό, Πύρασο, Αγροτικό, Μικροθήβες, Αγχίαλο. Ξεκίνησε την προπονητική από τις Μικροθήβες, είχε σύντομο πέρασμα από τον Αγροτικό και την τελευταία τριετία είναι στην Αγχίαλο Φθιώτιδες Θήβες.

spathoulas

ΑΕΤΟΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ: Σπαθούλας Κώστας

Για τέταρτη σεζόν στην ομάδα της Κερασιάς ο Κώστας Σπαθούλας, ο οποίος έπαιξε για πολλά χρόνια ξεκινώντας στους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου και μετά σε Δάφνη, Ιάσονα Διμηνίου όπου παρέμεινε για 14 χρόνια, Φωστήρα στην Αθήνα και Απόλλωνα Καναλίων όπου συμπλήρωσε μία δεκαετία. Ως προποινητής, η θητεία του είναι πολυετής με παρουσία σε Απόλλωνα Καναλίων (συνολικά επτά χρόνια, στο ξεκίνημα ως παίκτης προπονητής), Παναγροτικό, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο, Αετό Κερασιάς.

PAPASTERGIOU

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Παπαστεργίου Κώστας

Νέος τεχνικός στους δευτεραθλητές της Α' ΕΠΣΘ ο Κώστας Παπαστεργίου. Έπαιξε σε Δάφνη, Κένταυρο, στην Αθήνα στον Παράδεισο Αμαρουσίου και τον Σαρακηνό. Απο μικρός πήρε το δίπλωμα του προπονητή και έχει εργαστεί στην ακαδημία της ΑΕΚ στην Αθήνα το 2004 και μετά σε Δάφνη, Απόλλωνα Καναλίων, Μακρινίτσα, Σαρακηνό, Θησέα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι επίσης στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στο Σαμπάναγα.

Mpeas

ΑΕ 2002: Μπέας Κώστας

Με προπονητή τον Κώστα Μπέα επιστρέφει στην Α' Τοπική η ομάδα της περιοχής των Καλών Νερών. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ακρόπολη σε δύο θητείες, τη Νίκη Βόλου, τον Θησέα σε δύο επίσης θητείες, ενώ ως προπονητής δούλεψε στην Ακρόπολη (δύο θητείες τριών και τεσσάρων ετών), στον Παναγροτικό (μία σεζόν) και στον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας (τέσσερα χρόνια).

episkopos

ΑΘΛΟΣ: Επίσκοπος Βαγγέλης

Νέος προπονητής στον Άθλο ο Βαγγέλης Επίσκοπος, που όμως δεν είναι καινούργιος στην ομάδα... Έχει φορέσει τη φανέλα των Δήμητρα Ευξεινούπολης από το 1985 μέχρι το 1998 και του Αγροτικού Αϊδινίου από το 1998 έως το 2006. Ξεκίνησε την προπονητική από το 1996 στη Δήμητρα ως παίκτης-προπονητής για τρία χρόνια, μετά στον Αγροτικό με την ίδια ιδιότητα, ήταν στους Μυρμιδόνες από το 2007 έως το 2009, ακολούθησε η Δήμητρα το 09-10 και ο Απόλλων Κροκίου πέρυσι 2013-14. Στον Άθλο εργάζεται από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε η ακαδημία το 2000.

katsampekis

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Λουκάς Κατσαμπέκης

Ένας από τους παλιότερους προπονητές σε  ομάδα της Α' ΕΠΣΘ αφού η σεζόν που ξεκινάει είναι η όγδοη συνεχόμενη για τον Λουκά Κατσαμπέκη στο σύλλογο της Σούρπης. Είχε εργαστεί και στο παρελθόν στον Αίαντα έχοντας πλέον συμπληρώσει συνολικά 13 χρόνια, ενώ ενδιάμεσα στις δύο θητείες του στους “κιτρινόμαυρους”, καθοδήγησε τη Δήμητρα.

vlahopoulos

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: Βλαχόπουλος Θανάσης

Καινούργιος τεχνικός στον πάγκο του συλλόγου των Μελισσατίκων είναι ο Θανάσης Βλαχόπουλος. Έπαιξε στη Νίκη Βόλου για πέντε χρόνια, στον Εργοτέλη για έξι μήνες, στη Σκιάθο, στον Ρήγα Φεραίο για δύο χρόνια, στο Ορμίνιο για τέσσερα έτη, στον Μαγνησιακό για δύο σεζόν και στον Θησέα για μία χρονιά. Εργάστηκε ως προπονητής στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς για μία διετία, στον Σαρακηνό επίσης για δύο έτη, στην ΑΕ 2002 όπου πέρασε 3,5 χρόνια, στη Μακρινίτσα, τους Νέους Αθλητές και την ΑΕ 2002 την περασμένη σεζόν μέχρι τον Δεκέμβριο.

androutropoulos

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Ανδρουτσόπουλος Θοδωρής

Συνεχίζει από πέρυσι ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά τη μεγάλη καριέρα την έκανε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου που φόρεσε για σχεδόν δύο δεκαετίες, με θητεία ακόμη σε Λαμία, Θησέα Αγριάς και Ρήγα Φεραίο. Ο 40άχρονος κόουτς ξεκίνησε την προπονητική από τον Πανιώνιο όπου παρέμεινε για 15, χρόνο, στο ξεκίνημα της περιόδου 2012-13 βρέθηκε στον Αλμυρό και στα μισά του δευτέρου γύρου πέρυσι στον Αστέρα.

plastaras

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Πλασταράς Αποστόλης

Χρέη προπονητή στην ομάδα του Αχιλλείου εκτελεί ο Αποστόλης Πλασταράς, ο οποίος σε ηλικία 29 ετών, είναι ο νεαρότερος τεχνικός στην Α' ΕΠΣΘ, ενώ παράλληλα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα σε δύο θητείες, στην ενωμένη ομάδα Πρωτεσίλαος-Αχιλλέας επίσης με δύο θητείες, στον ΓΣ Αλμυρού με τρεις θητείες, τον Κένταυρο Βόλου, τον Ρήγα Φεραίο, τον Αστέρα Ριζομύλου, τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Πανηλειακό. Από πέρυσι το καλοκαίρι είναι παίκτης-προπονητής του Αχιλλέα.

kalogirou

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Καλογήρου Λευτέρης

Ο Λευτέρης Καλογήρου έπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού (1982-84), την ομάδα Νέων του Λεβαδειακού (1985-87), τον Πύρασο (1988-91 και 1997-99), τον Νηλέα (1991-96), τον Σαρακηνό (1996-97), τον Πανθηραϊκό (1999-2005), ΑΕ Λεχωνίων (2006-07). Ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός προπονητή στον Πύρασο το 2008, ανέλαβε στα μέσα της περιόδου 2008-09 την ΑΕ Λεχωνίων, εργάστηκε ξανά στον Πύρασο πρώτα ως προπονητής της ακαδημίας και έπειτα ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας στη Δ' Εθνική το 2010-11 και το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12. Την προηγούμενη διετία κάθονταν στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

vouroukos

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: Βουρούκος Βαγγέλης

Από τις παλιές ...καραβάνες στο χώρο της προπονητικής ο Βαγγέλης Βουρούκος. Ως ποδοσφαιριστής άρχισε από τις ακαδημίες της Νίκης, στα 16 του έγινε επαγγελματίας κι έπαιξε μέχρι το 1971, ενώ ως φοιτητής στην Ιταλία πήρε πρωταθλήματα με τις Πινέτα Σακέτι και Τοσκάνια της Ρώμης. Γύρισε στη Νίκη μετά τις σπουδές, έπαιξε στη Λάρισα από το 1978 ως το 1982 στην Α' Εθνική, μετά για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Παναιγιάλειο και την Προοδευτική. Η πολυετής προπονητική καριέρα άρχισε το 1982 ως βοηθός του Γκμοχ στη Λάρισα και η πρώτη του ομάδα ως πρώτος προπονητής ήταν ο Πανθυραϊκός Σαντορίνης. Ακολούθησαν οι ερασιτέχνες Προοδευτικής, ο ΑΟ Ποντίων Πειραιά, ο Ηρακλής Βόλου, η Νίκη Βόλου (1999-2001), η Λάρισα, η Χαλκηδόνα (στο ξεκίνημα της σεζόν που ανέβηκε στην Α' Εθνική), ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ εργάστηκε τέσσερις φορές στον ΓΣ Αλμυρού (1995-1996, 2003-2004, 2007 και πέρυσι μέχρι τον Φεβρουάριο).

karakostas21

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Καρακώστας Πασχάλης

Προπονητής της ομάδος την παρθενική της παρουσία στην Α' ΕΠΣΘ είναι ο Πασχάλης Καρακώστας, “ψυχή” του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος είναι διπλωματούχος προπονητής και ήταν ποδοσφαιριστής στη Δημητριάδα από το ξεκίνημα, ενώ παράλληλα προπονεί και στην ακαδημία. Στο τεχνικό επιτελείο είναι ακόμη οι Τάκης Βαταμίδης, Μιχάλης Πούλιος, Αποστόλης Καθηνιώτης.

vaggopoulos

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Βαγγόπουλος Μιχάλης

Μία δεκαετία μετά την πρώτη του θητεία στο Στεφανοβίκειο, επέστρεψε στον πάγκο του Διαγόρα ο Μιχάλης Βαγγόπουλος. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ακαδημία του  Πανηλειακού τα χρόνια 1974-1978, μετά έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού για μία τετραετία, από το 1983 έως το 1988 βρέθηκε στην Ιταλία και τις ομάδες Πιανέλο, Σαν Σίστο στην περιοχή της Περούτζια, ενώ στο τοπικό της Μαγνησίας ήταν το 1989-90 στον Άρη Μελισσατίκων κι από το 1990 έως το 1999 στον Θησέα Αγριάς. Άρχισε την προπονητική στον Θησέα, πήγε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στον Ηρακλή Βόλου για ένα εξάμηνο, στα Άνω Λεχώνια, δύο χρόνια στο Διαγόρα (2004-2005) στην Α' Τοπική, μετά στην ΑΕ 2002, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2008-09 ήταν συνεργάτης του Ματεράτσι στην πρώτη ομάδα, ενώ δούλεψε ξανά στον Θησέα το 2011-12.

anagnostou

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: Αναγνώστου Χρήστος

Όταν αναφερόμαστε στον Χρήστο Αναγνώστου, μιλάμε για τον μακροβιότερο προπονητή με συνεχή παρουσία στην ΕΠΣΘ καθώς βρίσκεται 18 σεζόν στην ομάδα των Μικροθηβών, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια ατύπως ονομάζεται Ένωση Μικροθηβών-Αγροτικού μετά τη συνένωση με το σύλλογο του Αϊδινίου. Αγωνίστηκε σε Πύρασο, Αγροτικό και Μικροθήβες, ενώ στον ΑΣ Μικροθηβών είναι “ισόβιος” προπονητής...

fasourakis

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Φασουράκης Γιάννης

Πολυετή πετυχημένη καριέρα έκανε ο Γιάννης Φασουράκης που είναι πλέον στην τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ως προπονητής του Ηρακλή. Καθιερώθηκε ως επιθετικός και σκόραρε πολλά γκολ για τον Σαρακηνό, τη Νίκη Βόλου την πενταετία 1997-2002, τον Κένταυρο (μία σεζόν), τον Αχιλλέα Φαρσάλων (δύο σεζόν), τον Θησέα (1 σεζόν), τον Πύρασο (2 σεζόν), τον ΓΣ Αλμυρού (1 σεζόν), ξανά τον Πύρασο (1 σεζόν) ενώ έκλεισε την πορεία του στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ηρακλή στην Α' ΕΠΣΘ το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12, όταν από το τερέν πέρασε στον πάγκο...

mandalos

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Μάνδαλος Αντώνης

Μεγάλη καριέρα για τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μάνδαλο που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου τη φανέλα του οποίου φόρεσε 18 συναπτά έτη και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρόλευκων”. Έχει δουλέψει για επτά συνολικά σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου, ως βοηθός προπονητή και πρώτος προπονητής, ενώ έχει ακόμη διετέλεσε κόουτς στον Αστέρα Ριζομύλου, τον Ρήγα Φεραίο, τον Θησέα το 2007-08, την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, τον Εθνικό Βόλου και διανύει τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Αγριάς από τα μισά της περσινής περιόδου.

giannoutsos

ΙΩΛΚΟΣ: Γιαννούτσος Άρης

Ο Άρης Γιαννούτσος επέστρεψε στην Ιωλκό ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Ήταν τερματοφύλακας σε Ολυμπιακό Βόλου, Παλατιακό, Μυρμιδόνες, Χλόη, Πύρασο, Ορμίνιο, Μαγνησιακό. Υπήρξε προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου (2006-07) και βοηθός προπονητή στην ομάδα Κ-20, εργάστηκε στην ακαδημία Αισωνίας (2007-2010) και ως βοηθός προπονητή, προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕ Διμηνίου, στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου εκ νέου. Στην Ιωλκό ήταν ξανά την περίοδο 2012-13.

panopoulos

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πανόπουλος Βασίλης

Για ενδέκατη χρονιά είναι στη βολιώτικη ομάδα ο Βασίλης Πανόπουλος και είναι αξιοσημείωτο ότι είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει εργαστεί. Ως παίκτης έπαιξε σε Μακεδόνα Ευόσμου, Άρη Θεσσαλονίκης (1986-89), Ολυμπιακό Βόλου (1990-93), Νίκη Βόλου (1993-95), Αγροτικό Αστέρα (1995-96), Νίκη ξανά (1996-98), Ολυμπιακό ξανά (1998-2001) και στη συνέχεια είχε από άλλη μία θητεία και στις δύο βολιώτικες ομάδες! Από το 2004 είναι προπονητής στον Μαγνησιακό.

falkos

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Φάλκος Στάθης

Mε νέο κόουτς τον Στάθη Φάλκο θα πορευτεί η πηλιορείτικη ομάδα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού. Έπαιξε στο Θησέα, τον Κένταυρο Νηλείας, την ΑΕ 2002, το Χολαργό, τον Παπάγου, τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ ως προπονητής ήταν στην ακαδημία του Μαγνησιακού και της Αγίας Παρασκευής, στον Άνθιμο Γαζή, την ΠΑΕ Νίκη, την Πηγή Τρικάλων, την ΑΕ 2002.

theodorou

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ: Θεοδώρου Θάνος

Με νέο προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου πορεύονται οι Μυρμιδόνες Πλατάνου. Ως παίκτης ήταν κεντρικός χαφ κι αγωνίστηκε σε Κύμη, ερασιτέχνες Πανιωνίου, Αιγάλεω, Πανελευσινιακό, Παναρκαδικό, Γέρακα, Εθνικό Νέας Μάκρης και Μαραθώνα. Ως προπονητής έχει περάσει από πολλές ομάδες που είναι οι: Δραπετσώνα, Πειραϊκή, Ηρακλής Σοφάδων, ΑΕ Κρποχωρίου, Αστέρας Καρδίτσας, ΑΟ Καρδίτσας, Πυργετός, Δόξα Μητρόπουλης. Στο νομό Μαγνησίας δούλεψε στο Ρήγα Φεραίο στο β' μισό της περιόδου 2008-09, στην ΑΕ Διμηνίου στα μισά της περιόδου 2009-10 και στο ξεκίνημα της επομένης, ενώ πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο της Β' ΕΠΣΘ με τους Νέους Αθλητές Νίκης.

fotou

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φώτου Σπύρος

Δεκαεπτά χρόνια παρουσία στον Πανιώνιο έχει συμπληρώσει ο Σπύρος Φώτου, όχι συνεχόμενα. Ως παίκτης ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης και ήταν μέλος ακόμη του Πηλέα, της Αστραπής Μεσοποταμίας Καστοριάς, του Κεραυνού Σαμπάναγα και του Πανιωνίου. Ως προπονητής έχει δουλέψει στον Πανιώνιο με αφετηρία το 1995 με παρένθεση τη σεζόν 2005-06 που ήταν στον Απόλλωνα Καναλίων.

andronas

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ΠΤΕΛΕΟΥ: Ανδρωνάς Μιχάλης

Από τους μικρότερους σε ηλικία προπονητές, στα 32 του χρόνια ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ανέλαβε φέτος το καλοκαίρι την ομάδα του Πτελεού. Αγωνίστηκε σε Δήμητρα, ΑΕ Νέας Άμπλιανης, τρία χρόνια στη Δ' και ένα χρόνο στη Γ' με τον Ανδρούτσο Γραβιάς , ένα χρόνο στον Πύρασο, στον ΑΟ Στυλίδας,τη  Λαμία στη Δ', τη Δήμητρα ξανά και τον Άθλο. Ξεκίνησε την προπονητική το 2009 ως παίκτης-προπονητής στη Δήμητρα και είχε τα ίδια καθήκοντα στον Άθλο από το 2010 έως το 2014.

mpratsos

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Μπράτσος Κώστας

Δεύτερη χρονιά για τον Κώστα Μπράτσο στον Σαρακηνό. Αγωνίστηκε σε Νίκη Βόλου, Ορμίνιο, Άρη Μελισσατίκων, Απόλλωνα Καναλίων κι Αγία Παρασκευή. Ξεκίνησε την προπονητική από την ακαδημία Αισωνίας το 2006-07 και την επόμενη χρονιά πήγε στην Αγία Παρασκευή. Το Φεβρουάριο του 2009 ανέλαβε την πρώτη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010. Στις αρχές του 2011 έγινε τεχνικός της ΑΕ Διμηνίου. Παρέμεινε ενάμιση χρόνο, ενώ από το καλοκαίρι του 2013 καθοδηγεί τους “ροσονέρι”.

kalliakoudas

ΣΚΙΑΘΟΣ: Καλλιακούδας Γιώργος

Ανέλαβε στα μισά της περασμένης περιόδου και συνεχίζει στον πάγκο της Σκιάθου ο Γιώργος Καλλιακούδας. Αγωνίστηκε στον Ιάσονα Διμηνίου από το 1980 έως το 1995 με εξαίρεση τη σεζόν 1992-93 που τον βρήκε στον Αλμυρό. Αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έγινε προπονητής στον Ιάσονα από το 1995 έως το 1999 και από το 1999 έως το 2010 ήταν στην ακαδημία Αισωνίας. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μαγνησίας και στη Σκιάθο από τα μισά του δεύτερου γύρου στο περσινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Φώτης Γαλούσης

 

Last modified onTuesday, 09 September 2014 12:09