Logo
Print this page

Με αλλαγές για την πρόκριση στο Κύπελλο η Νίκη Β. με την Ακρόπολη

Με αλλαγές, ώστε να μην επιβαρυνθούν πολλοί βασικοί παίκτες, θα παραταχθεί η Νίκη στο ματς της Τετάρτης (31/1) με την Ακρόπολη Σέσκλου στο Πανθεσσαλικό για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που θα αρχίσει στις 14.30. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει παράταση και ακολούθως, αν κι εκεί οι δύο ομάδες δεν κατορθώσουν να λύσουν για διαφορές τους, πέναλτι. Όποιος περάσει τον περιμένει στην επόμενη φάση ο Θησέας, που θα είναι φιλοξενούμενος.

Για να φτάσει η Νίκη εδώ, απέκλεισε στη φάση των 32 τον Πρωτεσίλαο με 5-0 στο Πανθεσσαλικό και την Αγχίαλο εκτός έδρας με 1-4, ενώ η Ακρόπολη επικράτησε δύο φορές ως γηπεδούχος της Σκιάθου με 2-1 και του Αίαντα Σούρπης στα πέναλτι με 4-2 μετά το 1-1 του κανονικού αγώνα και της παράτασης.

Η Νίκη προσπαθεί να ξαναβρεί την ηρεμία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Οπούντιο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή μετά τα όσα έγιναν μεταξύ οργανωμένων φιλάθλων και Στέφανου Ξηροφώτου και φυσικά την κακή εμφάνιση και τη λευκή ισοπαλία με τη Θήβα. Θυμίζουμε ότι στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Μαρτίνου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιάννης Βέργος, που συμπλήρωσε τέσσερις, κουβαλώντας τρεις από το παιχνίδι με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα. Αναμφίβολα στο νικιώτικο στρατόπεδο το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Αυτό πάντως που πρέπει να κάνει η Νίκη την Τετάρτη είναι να μη δώσει δικαιώματα στην Ακρόπολη, που βρίσκεται στην 5η θέση της Α’ ΕΠΣΘ, όπως είχε κάνει στην Αγχίαλο με μία ομάδα χαμηλότερης ακόμη κατηγορίας, που αγωνίζεται στη Β’ Τοπική. Όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούν από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Στο πρώτο επίσημο ματς με την κυανόλευκη φανέλα αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Κοντοές, ενώ αυτό περιμένει και ο Βαγγέλης Γκάγκαλης σε ό,τι αφορά τους νεοαποκτηθέντες.

Κατά την προσφιλή συνήθεια, από τη Νίκη δεν ανακοινώθηκε 18αδα για το παιχνίδι με τους Σεσκλιώτες. Από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας, στην οποία προπονητής είναι ο νεαρός Γιάννης Ακτσιαλής, ο οποίος ξεκίνησε προπονητικά από την ακαδημία της αγαπημένης του ομάδας, της Νίκης, όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός του τραυματία Μιχολίτση, που ήταν σε καλή κατάσταση πριν τον τραυματισμό του.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Β’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ η γενική είσοδος είναι στα 5€. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Last modified onWednesday, 31 January 2018 00:40
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]