noodles volos banner

Σπουδαία πρόκριση για Μυρμηδόνες, 0-1 τον Παγασητικό

Οι Μυρμηδόνες, όπως παρατάχτηκαν κόντρα στον Παγασητικό Οι Μυρμηδόνες, όπως παρατάχτηκαν κόντρα στον Παγασητικό

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, οι Μυρμηδόνες Πλατάνου νίκησαν "στα σημεία" τον Παγασητικό στην έδρα του, με σκορ 1-0, "κλείνοντας" μία θέση στην οκτάδα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Το πρώτο μέρος δε χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις σε ένα παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες, αλλά λιγοστές φάσεις για γκολ μπροστά στις δύο εστίες. Στο τρίτο λεπτό σημειώνεται η μία και μοναδική κλασική ευκαιρία για γκολ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σίμο, από πλευράς γηπεδούχων να φεύγει απέναντι από τον τερματοφύλακα Γώγο, με τον δεύτερο να τον κερδίζει σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παγασητικός πέτυχε γκολ στο 58' με τον Καραγιώργο, το οποίο όμως δε μέτρησε με τον βοηθό του κ. Νικόπουλου να υποδεικνύει τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων σε θέση οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, αλλά αυτή τη φορά το γκολ ήταν κανονικό και τους έδωσε τη νίκη. Ο νεοεισελθών Τετριμίδας με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Πιπινή στη μεγάλη περιοχή και πλάγια, με τον δεύτερο να σουτάρει όμορφα και να κερδίζει τον Κλεάνθη, "γράφοντας" το 0-1.

Από 'κει και πέρα, οι Μυρμηδόνες κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Παγασητικός (Καψιώτης): Κλεάνθης, Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Χαλκίδης, Λάιος, Βουρδάκης (50' Λαρίσης), Μπραχόλι, Σίμος (50' Κουτλουμπάσης), Μυλωνάς, Καράνταγλης (65' Γιαννούκος), Μαρούφ (50' Καραγιώργος)

Μυρμηδόνες (Σκούρας): Γώγος, Ναούμ (46' Μάντζαρης Σ.), Κατσαβριάς, Τσιάτσιος, Βέργας, Βούλγαρης Ν., Μακρής, Ακριβός, Αράπης, Πιπινής (89' Σκούρας), Νικηφοράκης (55' Τετριμίδας)