noodles volos banner

Συμφώνησαν ότι ο τελικός θα είναι ματς-γιορτή (video)

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν την Πέμπτη  (23/2) οι προπονητές του Σαρακηνού και του Γ.Σ. Αλμυρού, κ.κ. Φασουράκης και Θεοδώρου, στα γραφεία της ΕΠΣΘ ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου, που θα γίνει στο ΕΑΚ του Βόλου το Σάββατο στις 17.30. Μαζί τους ήταν και οι ποδοσφαιριστές Ιωάννου και Κυργιάκος.

Ως ματς γιορτή που πρέπει να το χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο, χαρακτήρισε τον σαββατιάτικο τελικό ο προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης, που ευχήθηκε να γίνει ένα παιχνίδι εντυπωσιακό και χορταστικό. «Από την πλευρά τη δικιά μας δεν υπάρχει κανένα άγχος. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και στο τέλος οι δύο ομάδες να είναι ευχαριστημένες για τον αγώνα που έδωσαν. Το ματς θα είναι πολύ διαφορετικό από αγώνες πρωταθλήματος, θα έχει τη δική του ομορφιά και δεν υπάρχει φαβορί», τόνισε και συμπλήρωσε πως ρόλο θα παίξει και η τύχη, αλλά και ποιος θα έχει πιο πολύ πάθος και δύναμη.

Από τη μεριά του ο Θάνος Θεοδώρου συμφώνησε με την άποψη του συναδέλφου του για ματς γιορτή και επισήμανε πως η κάθε ομάδα και ο κόσμος της θέλει ο καθένας πολύ αυτήν την κατάκτηση. «Είμαστε μία ομάδα που έχει πολλά χρόνια να φτάσει εδώ. Για μας ήταν ο δεύτερος στόχος μπορώ να πω φέτος. Θέσαμε ως πρώτο να αποκτήσουμε μία ομάδα που να μπορεί να φτάσει εδώ και νομίζω ότι τον έχουμε πετύχει, γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο που κατά γενική αποδοχή είναι το καλύτερο στη Μαγνησία. Τώρα έχουμε φτάσει στον δεύτερό μας στόχο, που είναι το Κύπελλο. Υπάρχει μεγάλη δίψα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μας αγχώνει. Εύχομαι να μην υπάρχει παιχνίδι σκοπιμότητας και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ κόσμο. Και οι δυο ομάδες βασίζονται στο επιθετικό τους παιχνίδι. Δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Δείχνουμε ότι είμαστε καλά το τελευταίο διάστημα. Δε νομίζω ότι μας λείπει κάτι αυτή τη στιγμή και πιστεύω όλα να εξελιχθούν, όπως το επιθυμούμε. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια δείχνει ότι δεν έχουμε πάνω μας τη λέξη φαβορί και όλη τη χρονιά δε μας δημιουργήθηκε αυτό το άγχος», ήταν η τοποθέτησή του.

Ο Ιωάννου από τον Σαρακηνό ανέφερε ότι πρώτος στόχος είναι εκτός από τον κόσμο να το  ευχαριστηθούν οι παίκτες που συμμετέχουν σ’ αυτήν τη γιορτή, γιατί κάποιοι δεν έχουν ξαναπάρει μέρος σε κάτι παρόμοιο. Ο Κυργιάκος από την πλευρά του Γ.Σ. Αλμυρού επισήμανε ότι θα κερδίσει ο καλύτερος κι αυτός που θα παίξει το πιο έξυπνο ποδόσφαιρο. 

*Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο...

Media

Last modified onThursday, 23 February 2017 22:33