noodles volos banner

Στα ημιτελικά ο Πρωτεσίλαος, 0-2 τον Θησέα

Στο τελευταίο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ο Πρωτεσίλαος επικρατώντας στο ΕΑΚ του Θησέα με 0-2 πήρε την πρόκριση, ενώ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Σαρακηνό στον Βόλο σε μονό παιχνίδι. Τα ημιτελικά θυμίζουμε ότι θα γίνουν στις 11 Ιανουαρίου (το άλλο ματς Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος), ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου 2017.

Στο 14’ ο Κόρμπας στο πίσω δοκάρι μετά από κόρνερ από τα αριστερά έκανε ένα πολύ άσχημο αριστερό σουτ, ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση.

Στο 15’ ο Αραπίτσας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Παναγιώτου σούταρε πάνω στα σώματα, ενώ στο 22’ στην άλλη περιοχή ο Γκουγκούδης γύρισε την μπάλα από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής παράλληλα, με τον Μαλλιαρό να καθαρίζει τη φάση.

Στο 29’ ο Πρωτεσίλαος άνοιξε το σκορ με τον Αραπίτσα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με άψογο διαγώνιο πλασέ από θέση μέσα αριστερά της περιοχής μετά από τροφοδότηση του Κ. Κόρκου με γρήγορη εκτέλεση φάουλ στο κέντρο (0-1).

Αμέσως μετά, στο 30’, το γυριστό σουτ του Γαρυφάλλου εντός περιοχής, έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τίτα, για να ακολουθήσει στο 40’ το 0-2. Το λανθασμένο διώξιμο του τερματοφύλακα Σπηλιόπουλου πήγε πάνω στον Μαρικλέν, που με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος αυτή του 44’, με την κεφαλιά του Κ. Κόρκου να κοντράρει στα σώματα και να απομακρύνεται.

Στο 48’ το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Αναστασίου απέκρουσε χαμηλά ο Τίτας, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κ. Κόρκος είδε να του στρώνεται η μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από φάουλ και σούταρε με το αριστερό, αναγκάζοντας τον Σπηλιόπουλο να εκτιναχθεί στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει. Νέα φάση για τους φιλοξενούμενους στο 52’ με τον Μαρικλέν να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και υπό πίεση να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά ψηλά άουτ.

Καλή στιγμή για τον Θησέα στο 57’, με τον Βουρδάκη να βρίσκει τον Κόρμπα λίγο πιο πίσω από το πέναλτι, αλλά το συρτό σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι χωρίς πολλή δύναμη και τον Τίτα να ελέγχει.

Στο 64’ ο Μαρικλέν με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε στο τετ-α-τετ τον Αραπίτσα, αλλά ο Γαρυφάλλου με σωτήριο τάκλιν δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να σουτάρει.

Στο 74’ ο Θησέας έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καραλόπουλο, συνεχίζοντας με δέκα παίκτες, ενώ λίγο πριν είχε αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Παπαστεργίου.

Στο 78’ ο Μαρικλέν πέρασε στα δεξιά για τον αφύλακτο Αραπίτσα, το σουτ του οποίου από πλάγια αποκρούστηκε από τον Σπηλιόπουλο, ενώ στο 84’ η κεφαλιά του Βλάχου μετά από κόρνερ αποκρούστηκε δύσκολα από τον Τίτα, σε νέο κόρνερ. Στο 87’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Θησέα, με τον Τίτα να αποκρούει με το δεξί χέρι του σουτ του ολομόναχου Βουρδάκη. Η μπάλα πήγε στ’ αριστερά της μικρής περιοχής, όπου ο Κόρμπας δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τέλος, στο 89’ ο Βλάχος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι και στο 90’ ο Γκουγκούδης πήγε να αιφνιδιάσει τον Τίτα με μακρινή εκτέλεση φάουλ, ενώ όλοι περίμεναν γέμισμα,, ωστόσο ο γκολκήπερ του Πρωτεσίλαου αντέδρασε σωστά και παραχώρησε κόρνερ με επέμβαση στο δεξί του παραθυράκι.

ΘΗΣΕΑΣ: Σπηλιόπουλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Γαρυφάλλου (79’ Δαμάσκος), Ακριβούσης (60’ Μούτος), Καραλόπουλος, Κόρμπας, Γιαννούλας (60’ Μάστορας), Γκουγκούδης, Βλάχος, Βουρδάκης

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου Χ. (70’ Λάμπος), Χασιώτης Σ. (77’ Σιαμανίκος), Κόρκος Θ., Μαρικλέν, Αραπίτσας

 

 

Last modified onWednesday, 14 December 2016 17:08